http://rapidshare.com/files/3437611829/PLANITIKI-ANASKOPISI.jpg

Το παραπάνω Χρονοδιάγραμμα προσφέρεται ως μασημένη τροφή, πιο ευκολόπεπτη από το ευρύ κοινό, προς «Ξέπλυμα» των πλυμένων από την χρόνια Ιστορική προπαγάνδα εγκεφάλων των Νεοελλήνων. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα βοηθήσει στην διάσωσή τους, αλλά τουλάχιστον θα ξέρουν πριν το τέλος τους από ποιόν και γιατί γενοκτονήθηκαν!

Βεβαίως πρέπει να πούμε ότι το έναυσμα για την παρούσα αφίσα (Poster) μεγέθους Α1, το έδωσε η ανάρτηση που είδαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ, η οποία βοήθησε να μπουν τα ανεπανάληπτα κείμενα της Ο.Ε.Α. σε μια χρονολογική σειρά, ελπίζοντας αυτό να βοηθήσει στην έρευνα του κάθε αναγνώστη, αλλά και να γίνει πιο κατανοητό -όπως πολύ σωστά τόνισε και ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ- από τους αμύητους.Κατά τ΄ άλλα η υποδομή του διαγράμματος βασίζεται στην σελίδα 58 της ψηφιοποιημένης έκδοσης του Κειμένου της Ο.Ε.Α. πρός Τέκτονες του 1985.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται από το παρόν χρονοδιάγραμμα; Πολλά! Τα ερωτήματα και οι αντιφάσεις της κατεστημένης ιστορίας των Νικητών που απαντιούνται από το χρονοδιάγραμμα; Πολύ περισσότερα και τρανταχτά!! Τρανό παράδειγμα το αίνιγμα της Γενοκτονίας των Αρμενίων! Ποτέ άλλοτε κανένας λαός στην Ιστορία της ανθρωπότητος δεν γενοκτονήθηκε με τέτοιο μένος όπως οι Αρμένιοι, και το πιο περίεργο όλων είναι ότι τους τελευταίους αιώνες απείχαν από τον οποιοδήποτε πόλεμο παγκόσμιας ηφής, μη έχοντας προφανείς εχθρούς. Η Ο.Ε.Α. είναι η μόνη που απαντά σ΄ αυτό το παγκόσμιο «αίνιγμα» πέραν από κάθε αμφιβολία.

Εμείς συμβουλεύουμε τον αναγνώστη πρίν αποδεχθεί ή απορρίψει το παρόν να αναλογιστεί την δική του ενδεχόμενη ανεπάρκεια σε αντισυμβατική Ιστορία & γνώση και κατόπιν να κάνει την έρευνά του προς απόρριψη ή αποδοχή των Ιστορικών Γεγονότων του Διαγράμματος.

Βεβαίως μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο θα δείξει σε όποιον ασχοληθεί ότι οι ενδείξεις, αλλά πολλές φορές και οι αποδείξεις, είναι πέραν από ορατές. Εκτός των ενδείξεων και αποδείξεων υπάρχουν φυσικά και οι συμπτώσεις…

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί η παρακάτω ομοιότης;

Βλέποντας την σημαία του CITY του Λονδίνου (Εκπομπή Αθέατον 5-3-2013, http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/eliamepapokalypshodoyreiosippostoyellhnismoy.html) προσέξτε τους δύο δράκους (γιατί δράκους άραγε;;;)………με όλες τις λεπτομέρειες τους και παρατηρήστε στις ουρές τους κάποιες περιελίξεις όπως δείχνουμε εντός των κόκκινων κύκλων. Υπάρχουν και άλλες εκδοχές των παραπάνω σημαιών στις οποίες αυτές οι περιελίξεις απουσιάζουν.

Τι ακριβώς όμως συμβολίζουν αυτές οι περιελίξεις στις ουρές των δράκων;

Και γιατί δύο και όχι μία, ή τρείς, ή τέσσερις;

 Μια Ένδειξη του τι μπορεί να συμβολίζει μπορούμε να πάρουμε από τις παρακάτω απεικονίσεις του αστερισμού του Δράκοντος, εδώ…

DRACO 1

και εδώ…

και εάν κοιτάξουμε πιο κοντά την λεπτομέρεια στον κόκκινο κύκλο

…θα δούμε ότι με την προτελευταία περιέλιξη, όπως ακριβώς και στον θυρεό, απεικονίζεται ο αστέρας α΄ του Δράκοντος. Δηλαδή το σπίτι των Δρακονιανών; Της περίφημης Δρακονιανής συμμαχίας; Να είναι άραγε σύμπτωση; Ή μήπως οι επικυρίαρχοι «φίλοι» μας μνημονεύουν το σπίτι τους, γιατί ως γνωστόν «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει» και ειδικά αν αυτό το σπίτι σε έχει ήδη πλακώσει από τα πυρά κάποιου Περσέα, και αναγκάζεσαι να έρθεις απ΄ του Διαόλου τη μάνα (κυριολεκτικά όμως…) για να πάρεις κάποιου άλλου το σπίτι που λέγεται πλανήτης Γη και όλο το ηλιακό του σύστημα;

Φυσικά, τα περί Δρακονιανών ληστοπειρατών και Κρονίων συνεργατών τους τα έχει προ πολλού επισημάνει η Ο.Ε.Α. εδώ και πολλά χρόνια, όπως και όλο το σενάριο που ξετυλίγεται στο παραπάνω Χρονολογικό Διάγραμμα στα συμπυκνωμένης γνώσεως κείμενα της που μοίρασε απλόχερα στο κοινό με απολύτως τίποτα για αντάλλαγμα.

Οι νεοέλληνες όμως επιμένουν να αρνούνται να συνειδητοποιήσουν την πραγματική τους Ιστορία και προέλευση και περί άλλα τυρβάζουν!

 

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, ως ένδειξη σεβασμού, είναι η αναμετάδοση και η ενίσχυση αυτού του αγώνα αφυπνίσεως και επιβιώσεως.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣEΩΣ

Ο.Ε.Α.

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/

————————————————————-