9planetsΕπιτρέψτε μου να αναφέρω μια γρήγορη ανασκόπηση της πλανητικής μας κατάστασης… Αυτό μπορεί να φανεί τρελό σε κάποιους, ΑΛΛΑ… συνδέει όλα τα σημεία…

Η Γη έχει αποικισθεί από την Λευκή Πελασγική φυλή για περίπου 3.5 εκατομμύρια χρόνια. Ήρθαν σε επαφή πρώτα με την αύτοχθον μαύρη φυλή (ηλικίας 4.5 δισεκατομμυρίων ετών, γεννημένη μαζί με τον πλανήτη). Έγινε μια συμφωνία που έδινε στους Πελασγούς τις βόρειες χώρες με αντάλλαγμα υψηλή τεχνολογία και επικοινωνία με τους υπόλοιπους 70 δισεκατομμύρια πλανήτες που κατοικούνται από ανθρώπους. Το ηλιακό μας σύστημα έπεσε σε σφοδρή πολιορκία το 11.500 π.Χ όταν ο Δρακονιανός στόλος κάτω από την ηγεσία του YHWH ήρθε στην περιοχή μας…αφού ήδη η γαλαξιακή κυβέρνηση κατέστειλε την επανάσταση του και κατέστρεψε τον κόσμο του στα συστήματα του Α’Δράκοντα και Ε’Βοώτη διαμέσου της αποστολής Περσεύς.

Ο εισερχόμενος στόλος συμμάχησε πρώτα με τον πρώην διοικητή του συστήματος Κρόνο (βλ. Θεογονία Ησίοδου) και ανέλαβε τον έλεγχο του εσωτερικού ηλιακού συστήματος. Από τότε οι πλανήτες (μέχρι τον Κρόνο) έχουν γίνει η Δρακονιανή εσωτερική αμυντική περίμετρος.

Ξεκίνησαν την πρώτη τους απόπειρα να επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων με την Ατλαντίδα, αλλά τα σχέδια τους απέτυχαν. Από τότε, προετοιμάζονται ώστε να μετατρέψουν αυτό τον πλανήτη σε ένα δεύτερο κόσμο τους, με την εξολόθρευση μαζί της μαύρης και της λευκής φυλής.

Η κίτρινη φυλή έκανε την εμφάνιση της στον πλανήτη σαν ένα υβρίδιο μεταξύ των Βρίλ (Γκρίζοι) και των προδοτών Κρόνιων το 4.000 π.Χ. (ακριβώς όταν οι γραφές λένε ότι ο Αδάμ εμφανίστηκε στη Γη). Μετά από μια μαζική γενοκτονική εκστρατεία που ξεκίνησε από το Ουρ της Μογγολίας (σημερινό Ουλάν Μπατόρ) το 2.200 π.Χ. (με 7 ορδές) προετοιμάζονται πλέον για την ημέρα κρίσεως (Αρμαγεδδών) διαμέσου των παγκόσμιων πολέμων (ιδίως του 3ου ΠΠ). Ο λόγος που τόσο τεράστια τεχνολογική άνοδος εμφανίσθηκε στον περασμένο αιώνα είναι επειδή τα προηγούμενα απομεινάρια του κυβερνητικού αστροστόλου επέστρεψαν με μαζικές ενισχύσεις. Τα τελευταία χρόνια, ο Δρακονιανός έλεγχος του Κρόνου απωλέσθη λόγω των ενισχύσεων. Δρακονιανοί πλανήτες μάχης είναι σταθμευμένοι έξω από τον Δία αυτές τις μέρες (δείτε όλους τους νεοανακαλυφθέντες » δορυφόρους” του Δία). Επίσης δείτε προσεχτικά μέσα στο project του Άρη, όπου πλέον κατασκευάζουν αμυντικές γραμμές (καθώς ο στρατός των ΗΠΑ συμμετέχει, ισχυριζόμενοι ότι περιμένουν μια απειλή από το εξώτερο διάστημα).

Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει όλη αυτή η βιασύνη για να ξεσπάσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος…

Ότι ακολουθεί είναι μέρος μιας αρκετά μεγάλης ιστορίας και πήρε αρκετό χρόνο να μπουν όλα αυτά μαζί. Το γεγονός είναι ότι δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο από τα βιβλία του David Icke, άλλα ορισμένα πράγματα είναι κοινά. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω από την πηγή των πληροφοριών που έχω.

 

Στην Ελλάδα, τα τελευταία 12 χρόνια συγκεκριμένα βιβλία άρχισαν να «διακινούνται» στην αγορά, που μιλούσαν για μια «Ομάδα Έψιλον» που υποτίθεται ότι ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του Σιωνισμού και που έμενε σε χαμηλό προφίλ μέχρι να έρθει ο κατάλληλος χρόνος ώστε να αλλάξει την ισορροπία της σημερινής κατάστασης. Το παράξενο πράγμα που είδα ήταν ότι αυτά τα βιβλία δημοσιεύονταν μόνο σ’ αυτή τη χώρα.

Επεδίωξα μια επαφή με ένα άτομο που κάπως ένοιωθα ότι είχε κάτι να κάνει με τη μη συμβατική άποψη της πραγματικότητος. Επαληθεύτηκα! Συμμετείχε σε μια ομάδα ερευνητών που κοιτούσαν σε πράγματα που με αρκετούς τρόπους ήταν κοντά σε αυτά που διάβαζα στα βιβλία. Εισήλθα στην ομάδα (ελεύθερων ερευνητών, δίχως σέχτες, τελετουργίες ή οποιαδήποτε μορφής μύηση). Από εκεί έμαθα ότι υπήρχε κάτι λάθος σχετικά με τα βιβλία που κυκλοφορούσαν στην αγορά. Κάτι δεν ήταν σωστό. Κατόπιν, έφτασα να μάθω για μια ακόμα μεγαλύτερη ομάδα, που λέγεται Ο.Ε.Α. (Ομας Ελληνικής Αποκαταστάσεως), η οποία δρούσε κυρίως μυστικά, λόγω της Σιωνιστικής λαίλαπας. Έτσι κατάφερα να δω μια πιο καθαρή θέα της κατάστασης και της θέσης μας στο σύμπαν. Ακόμα, δεν ήμουν σίγουρος για οτιδήποτε, καθώς στην αρχή ακούγονταν περισσότερο σαν επιστημονική φαντασία. Σύμφωνα με τα λόγια τους, είμαστε ένας πλανήτης κάτω από Σινο-Μογγολική κατοχή, ο οποίος ήταν (και ακόμα είναι) κάτω από τις διαταγές του δρακονιανού ηγέτη YHWH (Γιαχβεχ, αλλά κατά καιρούς χρησιμοποίησε και άλλα ονόματα όπως Ασμοντάι, Τζεντάι, Μέτατρον κλπ) και του προδότη συμμάχου Κρόνου (ο οποίος στις γραφές αναφέρεται ως Σαββαώθ). Μετά από ένα έτος, η ομάδα μας ήρθε σε επαφή από την ίδια την Ο.Ε.Α., και καταφέραμε να συναντηθούμε με τον εξωτερικό τους εκπρόσωπο, πρώην μέλος της υπο-διοίκησης της ομάδας (πρώην, επειδή όλη η οικογένεια του δολοφονήθηκε και κατέληξε πλήρως χρεοκοπημένος από τους Σιωνιστές όταν έκανε την εμφάνιση του). Μας έδωσε αρκετές εκατοντάδες σελίδες χειρόγραφου κειμένου και δακτυλογραφημένων αναφορών. Από τότε οι επιθέσεις στην ομάδα μας χειροτέρεψαν και μπήκαμε κάτω από την στενή παρακολούθηση της Μοσάντ, της NSA και ακόμα και η ύπατη σιωνιστική υπερστοά ΑΟΑ Λονδίνου (Adeptis Ordo Atlantis = Τάξις των Αποδεκτών Ατλαντίδος) κατάστρωσε ένα σχέδιο παγίδευσης ενός από εμάς, το οποίο ξεσκεπάστηκε εγκαίρως και μας παραδόθηκε από την Ο.Ε.Α.

 

Αφού πραγματοποίησα περίπου 2 χρόνια έρευνας, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές που έλαβα, όλα άρχισαν να βγάζουν νόημα. Όλα συνδέονταν. Σιών, σέχτες, θρησκείες, παγκόσμιοι πόλεμοι μέχρι και αρχαίες εισβολές (μυθικοί πόλεμοι) μέχρι και γενετικά πειράματα, κλώνοι, και ΑΤΙΑ. Όλα συνδέονταν σε ένα απλό γενικευμένο σχέδιο. Αυτό το σχέδιο είναι η δημιουργία ενός νέου κατοικήσιμου Δρακονιανού κόσμου στο ηλιακό μας σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι η μαύρη και η λευκή φυλή είτε θα πρέπει να αφομοιωθεί πλήρως γενετικά ή να …εξοντωθεί. Και εδώ είναι που λαμβάνει χώρα η Σιών.

Το μακροπρόθεσμο σχέδιο γενετικής αφομοίωσης έχει αποτύχει, και έτσι αναγκάστηκαν να μετακινηθούν στο σχέδιο της μαζικής εξόντωσης μας.

Η κορυφή της πυραμιδοειδούς ιεραρχίας των κατοχικών δυνάμεων εδράζεται στη Λεβάν (Το αρχαικό Δρακονιανό όνομα της Σελήνης, χρησιμοποιείται από μασώνους άνω του 18ου βαθμού). Πρόκειται για την ναυαρχίδα του Δρακονιανού στόλου (ΒΛΕΠΕ: ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝΙΑ: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ KAI Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…!ΒΙΝΤΕΟ). Το αρχηγείο της διοικείται από ένα 24μελές (+ 3) συμβούλιο, στο οποίο ο YHWH (Γιαχβεχ) είναι ο απόλυτος ηγεμόνας. Πίσω από την Λεβάν βρίσκεται η Λίλιθ (οι μύθοι αναφέρονται σε αυτό το όνομα ως «η μητέρα των δαιμόνων»), η δευτερεύουσα ναυαρχίδα, η οποία διοικείται από τον Ταμίλ, γνωστό στις γραφές ως Βελζεβούλ, Εωσφόρο, Σατανά, Διάβολο. Πρόκειται για δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Αυτός είναι ο λόγος που το λογότυπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NOVUS ORDO SECLORUM), είναι η αποκομμένη στην κορυφή της πυραμίδα. Η κάτω (χαμηλή) πυραμίδα είναι η εξουσιαστική δομή εδώ κάτω στη Γη. Το πάνω μέρος (με τον παντεπόπτη οφθαλμό) είναι το ιεραρχικό συμβούλιο στην Λεβάν, το οποίο μας επιβλέπει όλους εδώ κάτω. (Το αρχικό σχέδιο είχε το μάτι ενός ερπετού)

illuminati.reducedΤο δρακονιανό λογότυπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης:

(Βρίσκεται πάνω στο χαρτονόμισμα του 1$)

Παρακάτω ακολουθεί ένα μέρος της ιστορίας ως προς το πώς ήρθαν εδώ κάτω στον πλανήτη μας.

Πριν από ενάμιση εκατομμύριο χρόνια, μια τεράστια επανάσταση ξέσπασε στο ένα τρίτο του γαλαξία μας. Ο πυρήνας της ήταν τα συστήματα του Άλφα Δράκοντος, Έψιλον Βοώτη, και Όφεως. Οι δρακονιανοί κατέστρεψαν αρκετές φυλές και αφομοίωσαν άλλες διαμέσου των εξαιρετικών ικανοτήτων τους στην γενετική. Κάποια από αυτά τα είδη συμμάχησαν με τους επαναστάτες, ώστε να αποφύγουν τον αφανισμό. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι Ωριωνικοί (ή αλλιώς Βριλ, από τον αστερισμό του Ωρίωνος, γνωστοί ευρέως ως «Γκρίζοι»). Στο τέλος όμως, ακόμα και αυτοί σχεδόν αφομοιωθήκαν και έγιναν το είδος που αναλαμβάνει τις «βρώμικες» δουλειές των δρακονιανών σε πολλαπλούς κόσμους (συμπεριλαμβανομένου και της Γης). Η διαγαλαξιακή κυβέρνηση της Ανδρομέδας, μια αμυντική φυλή εξαιρετικής διάνοιας (Το ποιο προηγμένο είδος στο δικό μας τομέα του σύμπαντος) σχεδίασε μια αποστολή για να χτυπήσει την καρδιά της επανάστασης (Το αντίστροφο της κινηματογραφικής παραγωγής Star-Wars -ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ).

 

Το όνομα της ήταν Περσεύς. Μετά την επιτυχία του στόλου (ΒΛΕΠΕ: ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ), τα συστήματα άρχισαν να απελευθερώνονται από την Δρακονιανή επιρροή. Όμως ένας τελευταίος στόλος απέδρασε, αποτελούμενος από 118 πλανήτες πολέμου και 2 ναυαρχίδες (Λεβάν και Λίλιθ) εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα το 11.500 π.Χ. Εκλιπάρησαν για μια άδεια ώστε να αποβιβάσουν τους πληθυσμούς τους κάτω στη Γη για λόγους επιβίωσης, η οποία και εγκρίθηκε από τα αρχηγεία του Διός, αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένους όρους να αποβιβαστούν αποκλειστικά στην χώρα του Ποσειδώνα… την ήπειρο της Ατλαντίδος. Η όλη διαδικασία έλαβε χώρα από το 11.000 μέχρι το 10.500 π.Χ. Η λευκή φυλή (Πελασγοί, κωδική ονομασία Έλληνες, μια θεραπευτική-εκπολιτιστική φυλή των Ανδρομέδιων) ήταν ήδη παρούσα στις βόρειες περιοχές του πλανήτη για 3.5 εκατομμύρια χρόνια (όπως καταγράφεται στα χρονικά της φυλής Ντόγκον, στο Μάλι της Αφρικής, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή ΒΛΕΠΕ: ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟ 5000 ΕΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ). Μετά την αποβίβαση των πληθυσμών, οι πρώτες μορφές θρησκείας άρχισαν να εμφανίζονται, στις οποίες λάτρευαν τον θεό όφι Σεθ. Οι δρακονιανοί (και οι αφομοιωμένοι σύμμαχοι τους) κατάφεραν και γύρισαν τους Πελασγούς εναντίον του ίδιου του είδους τους, στην Ευρώπη, στην Εσπερία (σημερινή Αμερική) και στην Ασία. Το 9.700 π.Χ άρχισαν μυστικά να συγκεντρώνουν τεχνολογία και στρατεύματα ώστε να πραγματοποιήσουν μια μαζική εισβολή εναντίον των γειτονικών ηπείρων… και να επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη τους (ακούγεται οικείο;)

Η Λευκή φυλή σε αυτό το χρόνο όμως, ευρισκόμενη στη Χρυσή Εποχή της (υπέρτατη τεχνολογία) ανακάλυψε το σχέδιο και το ηλιακό συμβούλιο αποφάσισε να προετοιμαστεί για μια ευρίας κλίμακος σύρραξη. Τα αρχηγεία του Διός έστειλαν το μήνυμα στην αθηναϊκή αυτοκρατορία (ένα τεράστιο κράτος που εξαπλώνονταν από τη Μέση ανατολή, μέχρι τη διώρυγα του Γιβραλτάρ, γνωστή τότε ως οι Ηράκλειες Στήλες) και μια ξαφνική εισβολή στην Ατλαντίδα έλαβε μέρος σε χρόνο ρεκόρ το 9.600 π.Χ. Οι Αθηναίοι κατέστρεψαν τους στρατούς των Ατλάντων και τους ανάγκασαν να καταφύγουν στην γειτονική ήπειρο, Εσπερία. Η οργή του YHWH ήταν θηριώδης και προειδοποίησε τα αρχηγεία του Διός να μην επέμβουν, ειδάλλως θα καταστρέψει τον πλανήτη. Σαν προειδοποίηση, χρησιμοποίησε τα Λεβάνια βαρυτικά κανόνια για να αυξήσει τις δυνάμεις πάνω από την ήπειρο της Ατλαντίδος και προκάλεσε το ρήγμα στη λιθοσφαιρική πλάκα που καταβύθισε ολόκληρη την ήπειρο κάτω από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Κατόπιν η αστάθεια του φλοιού προκάλεσε την καταβύθιση της κοιλάδος της Αιγηίδος, δημιουργώντας την σημερινή Μεσόγειο Θάλασσα. Η πίεση που ασκήθηκε στο μάγμα από κάτω βρήκε το δρόμο της και εκτονώθηκε μέσω των Ηφαιστίων στη Δύση, προκαλώντας εξωφρενικές καταστροφές. Ο πολιτισμός γύρισε στη λίθινη εποχή.

(ΒΛΕΠΕ: ΑΛΗΘΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ KAI Γεωγραφική Αναπαράσταση Περιοχής Μεσογείου από Άφιξη Σελήνης).

 

ατλαντιδα (3)Η ΑΡΧΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ:

ΤΟΠΟΣ ΒΟΩΤΕΙΔΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΛΕΒΑΝΙΩΝ-ΛΙΛΙΘΙΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ+ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ

 

Ο Κρόνος, πρώην διοικητής του συστήματος, ο οποίος προσχώρησε στην επανάσταση πιο πριν και έχασε από το Δία, (μύθοι Τιτανομαχία, θεογονία Ησίοδου) συμμάχησε με τον YHWH και επιτέθηκε την συμμαχία Δία – Ουρανού. Ο Ανδρομέδιος στόλος, αποτελούμενος κυρίως από μεταγωγικά σκάφη και επιστημονικά εργαστήρια, αναγκάστηκε να υποχωρήσει έτσι ώστε να αποφευχθεί η μάχη να καταστρέψει όλη τη ζωή στη Γη. Χωρίστηκε σε 3 τμήματα. Ένα εισήλθε στους Γήινους πόλους (Βόρειο και Νότιο), το άλλο υποχώρησε στους εξωτερικούς πλανήτες του συστήματός μας, δημιουργώντας μια αμυντική γραμμή στον πλανήτη Ουρανό, και το τρίτο έφυγε από το σύστημα για να καλέσει ενισχύσεις. Οι Δρακονιανοί τότε επιτέθηκαν σε κάθε ξεχωριστό εσωτερικό πλανήτη, ζητώντας την παράδοση τους άνευ όρων. Δύο πλανήτες αρνήθηκαν, ο Ήφαιστος και ο Φαέθων (Ο Ήφαιστος ήταν μεταξύ του Ήλιου και του Ερμή και ο Φαέθων μεταξύ Άρη και Δία). Και οι δυο τους καταστράφηκαν. Τα συντρίμμια του Ήφαιστου ρουφήχτηκαν από τον Ήλιο και ο Φαέθων είναι σήμερα η ζώνη αστεροειδών που βλέπουμε μεταξύ πλανητών Άρη και Δία. (αν και αρκετά από τα συντρίμμια, συμπεριλαμβανομένου και χτισμάτων έπεσαν εδώ κάτω στη Γη, καθώς τα αρχαία κείμενα μιλούν για «ουρανό που κλαίει με δάκρια αίματος»)

Ο YHWH και οι δυνάμεις του κατάφεραν να στήσουν ένα στοιχειώδες σύστημα διακυβέρνησης στον πλανήτη το 5.619 π.Χ. Οι αναμνήσεις των Πελασγών για τις Συπμαντικές λειτουργίες Ζευς, Ήρα, Απόλλων, Άρτεμις, Αθηνά κλπ μετατράπηκαν από εκείνο το σημείο και μετά στο Δωδεκάθεο το οποίο υποδύονταν από αξιωματικούς των στρατευμάτων του αποστάτη-προδότου Κρόνου-Σαββαώθ. Κατόπιν και μετά από εκτεταμένα γενετικά πειράματα, οι Δρακονιανοί ξεκίνησαν το σχέδιο αφομοίωσης των εναπομείναντων πληθυσμών. Διασταυρώνοντας τα Βρίλ (κοντοί, μεγάλα κεφάλια, μεγάλα μαύρα μάτια, αδύνατοι στο σώμα εξωγήινοι) με τους Κρόνιους Αν

δρομέδιους δημιούργησαν ένα εντελώς νέο είδος: Την Κίτρινη Φυλή. Το νέο είδος αποβιβάστηκε στις στέπες της Μογγολίας/Σιβηρίας το 4.000 π.Χ. (όταν οι θρησκείες μιλούν για την εμφάνιση του Αδάμ και της Εύας.

ΟΙ «ΓΚΡΙΖΟΙ» (ΒΡΙΛ)

dwight-eisenhower-alien-meeting-1956-56Το 2.200 π.Χ η τεράστια εκστρατεία εισβολής ξεκίνησε, διασπασμένη σε 7 διαφορετικές ορδές:

ATΛANTIEΣ EΠEKTAΣEIΣ ME EΔPA OYPΓK MOΓΓOΛIAΣ KAI KAΣMIP AΛTAΪΩN OPEΩN

1H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH

YΠO THN ONOMAΣIA YΞΩΣ KAI EΛAMITEΣ EIΣBAΛOYN TO 2.200 Π.X. EIΣ THN KINA, ΓENOKTONΩNTAΣ TON APPENA ΠΛHΘYΣMO. ANTIMETΩΠIZOYN IΣXYPH ANTIΣTAΣH EIΣ THN KENTPIKH KINA KAI ΣTPEΦONTAI NOTIOΔYTIKA. EIΣBAΛOYN EIΣ THN EΛΛHNIKH AΣΣYPIA KAI BABYΛΩNIA KAI TIΣ YΠOTAΣOYN.

IΔPYOYN EIΣ THN BABYΛΩNIA THN ΠOΛH OYP “H OYPΓK ΠPOΣ TIMHN TOY ΘEOY ΣIN “H ΣIΩN THΣ ΣEΛHNHΣ… KAI EIΣ ANAMNHΣIN THΣ MHTPOΠOΛITIKHΣ OYPΓK ΠPΩTEYOYΣAΣ MOΓΓOΛIAΣ, ΣHMEPINHΣ OYΛAN – MΠATOP.

H OYP BABYΛΩNIAΣ EINAI H ΓENNETEIPA TOY XABPA – XAN “H ABPAXAN “H ABPAXAM “H ABPAAM, ΠATPOΣ TOY IAKΩB, TOY IΣAAK KAI THΣ ΓENEAΛOΓIKHΣ ΓPAMMHΣ ΔABIΔ KAI …XPIΣTOY.

OI AΣΣYPOBABYΛΩNIOI EΠANAΣTATOYN KAI ΔIΩKOYN TOYΣ EBPAIOMOΓΓOΛOYΣ EΛAMITEΣ. TMHMA TΩN EΛAMITΩN YΠO TON ABPAAM KATAΦEYΓEI EIΣ THN AIΓYΠTO KAI AΛΛO TMHMA EIΣ THN APABIA ΠOY KATOIKOYNTAN AΠO INΔOYΣ EΛΛHNIKΩN ΔPABIΔIΩN ΦYΛΩN.

TO ΠPΩTO TMHMA ΔIAΛYEI MEΣΩ ΣYNOMΩΣIΩN THN AIΓYΠTO, TO ΔE ΔEYTEPO ΓENOKTONEI TOYΣ INΔOYΣ ΔPABIΔEΣ KAI ΣΠEPNEI TOYΣ ΣHMEPINOYΣ …APABEΣ…, YΠOTIΘEMENOYΣ EXΘPOYΣ TΩN IΣPAHΛINΩN, MEXPIΣ EΞONTΩΣEΩΣ TΩN …ΠAΛAIΣTINIΩN “H ΦIΛIΣTAIΩN, EΛΛHNΩN AΠOΓONΩN AΠOIKΩN KPHTHΣ KAI EΞONTΩΣEΩΣ ΔPABIΔΩN ΠEPΣIAΣ – IPAK ME EMΦYΛIO ΠOΛEMO.

 

mongols2H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH YΠO THN ONOMAΣIA IAΠΩNEΣ EIΣBAΛOYN ΣTH NHΣO AΪNOY “H NHΣO IΩNΩN AΠOIKΩN, ΣHMEPINH IAΠΩNIA. ΓENOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ AΪNOY “H IΩNΩN, KPATΩNTAΣ MONO ΩΣ ΣKΛABOYΣ TOYΣ EMΠEIPOYΣ EIΣ THN AΛIEIA KAI THN NAYΠHΓIKH TEXNH EIΣ ΠAPAKTIA XΩPIA.

ΣHMEPA YΠOΛEIMATA TΩN AΪNOY EΠIZOYN AKOMA EIΣ THN BOPEIA IAΠΩNIA KAI EIΣ TIΣ BOPEIOTEPEΣ NHΣOYΣ KATOXHΣ E.Σ.Σ.Δ., OMIΛOYN APXAIOTATH EΛΛHNIKH ΔIAΛEKTO KAI KPATOYNTAI EIΣ ΠΛHPH AΠOMONΩΣH AΠO TOYΣ «ΠOΛITIΣMENOYΣ» IAΠΩNEΣ.

ΦΩTOΓPAΦIEΣ EΛΛHNΩN AΪNOY IAΠΩNIAΣ, ME KAΘAPA EΛΛHNIKA XAPAKTHPIΣTIKA, EΔHMOΣIEYΣE O I. ΠAΣΣAΣ, EKΔOTHΣ EΓKYKΛOΠAIΔEIAΣ HΛIOY EIΣ TO ΠAPENΘEMA «EΛΛHNIKH ΠPOΪΣTOPIA».

 

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΧΑΝ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΤΤΟ “Η ΟΘΩΝ ΧΑΝ, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ 1930 Μ.Χ. ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ.

 

3H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH YΠO THN ONOMAΣIA ΔΩPIEIΣ ΔIEPXONTAI AΠO TA NOTIA ΠAPAΛIA THΣ MAYPHΣ ΘAΛAΣΣAΣ KAI EIΣBAΛOYN EIΣ THN BAΛKANIKH.

OI EΛΛHNIKEΣ ΠOΛEIΣ, EKTOΣ THΣ ΣΠAPTHΣ, TOYΣ EKTOΠIZOYN KAI EKEINOI ANAXΩPOYN ΔIA THN ITAΛIKH XEPΣONHΣO OΠOY KAI ΓENNOKTONOYN TIΣ EΛΛHNIKEΣ ΦYΛEΣ ETPOYΣKΩN ΣABINΩN, ΛATINΩN TPΩAΔOΣ KAI ΣIKEΛIAΣ, KAI IΔPYOYN THN PΩMH.

OI NOTIΩΣ ΦΛΩPENTIAΣ ΠΛHΘYΣMOI EINAI MOΓΓOΛOΓENEIΣ ΔΩPIEΩN EKTOΣ EΛAXIΣTΩN EΛΛHNOΓENΩN ΣIKEΛIAΣ – NOTIOY ITAΛIAΣ. IΔPYΣAN TON ΦAΣIΣMO EIΣ ΣYNEPΓAΣIAN ME IAΠΩNEΣ KAI BAYAPOYΣ.

ME EPΓAΛEIO ΔIABPΩΣEΩΣ THN ΣΠAPTH ΔIAΛYOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ EIΣ ANTIMAXOMENEΣ ΣYMMAXIEΣ. H ΛAKEΔAIMΩN TOY MENEΛAOY ΔIAΦΘEIPETAI EIΣ BAPBAPH ΣΠAPTH ΛYKOYPΓOY ΠOY ANTAΛΛAZE ΠPEΣBEIΣ KAI EΠIΣTOΛEΣ «EΘNIKHΣ TAYTOTHTOΣ» ME TON APXIEPEA THΣ IEPOYΣAΛHM OΠΩΣ EΞAΓETAI AΠO TA BIBΛIA A” KAI B” MAKKABAIΩN, THΣ …AΓIAΣ ΓPAΦHΣ, METAΦPAΣIΣ TΩN EBΔOMHKONTA.

 

4H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH YΠO THN ONOMAΣIA OYNNOI KAI HΓETH TON ATIΛΛA “H ATΛ ΔHΛAΔH «ATΛANTIOΣ», EΓKAΘIΣTANTAI EIΣ THN ANATOΛIKH EΛΛAΔA (ΣHMEPINH TOYPKIA), EIΣ THN BOYΛΓAPIA, EIΣ THN BAYAPIA KAI EN MEPEI EIΣ THN POYMANIA, KAI KATA ΠAΓIA TAKTIKH ΣΦAZOYN KAI ΓENOKTONOYN TIΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIEΣ EYPΩΠAΪKEΣ ΦYΛEΣ.

 

5H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH YΠO THN ONOMAΣIA OYPΓKOI “H OYΓΓPOI KAI ME HΓETH TON TΣEΓKINΣ XAN – KAN – KOYN – KOEN KATAΛAMBANOYN THN ΣHMEPINH OYΓΓAPIA, ΦIΛANΔIA, THN ΠPΩHN ΛETONIA, EΣΘONIA KAI AΛΛA ΣHMEPINA ΣOBIETIKA EΔAΦH.

ΓENOKTONOYN TOYΣ AYTOXΘONEΣ ΔPABIΔIOYΣ ΠEΛAΣΓIKOYΣ ΠΛHΘYΣMOYΣ KAI EIΔIKA TOYΣ PΩΣ KAI ΘOYBAΛIOYΣ AΠOΓONOYΣ ΠEΛAΣΓΩN ΣKYΘΩN “H ΣHMEPINOYΣ ΛEYKOPΩΣOYΣ. EΠIΣHΣ ΓENOKTONOYN TOYΣ EΛΛHNEΣ ΣKYΘEΣ BAΛKANIKHΣ.

 

6H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH YΠO THN ONOMAΣIA ΣEΛTZOYKOI ENIΣXYOYN TOYΣ TOYPKOMOΓΓOΛOYΣ THΣ 5HΣ OPΔHΣ ΣHMEPINHΣ TOYPKIAΣ KAI KATAΛAMBANOYN THN AΛBANIA OΠOY KAI ΓENOKTONOYN THN EΛΛHNIKH ΦYΛH TΩN IΛΛYPIΩN.

 

7H TOYPANIA MOΓΓOΛOEBPAΪKH OPΔH YΠO TON TAMEPΛANO EΠIΔIΩKEI ΔIEΛEYΣH EIΣ THN EYPΩΠH KAI ANAKOΠTETAI AΠO TOYΣ IΔIOYΣ TOYΣ MOΓΓOΛOYΣ TOYPKIAΣ THΣ 5HΣ KAI 6HΣ OPΔHΣ, ΛOΓΩ ΣYΓKPOYΣEΩΣ …ENΔOMOΓΓOΛIKΩN ΣYMΦEPONTΩN. ΣTPEΦOMENOI ANATOΛIKA KATAKTOYN THN KINA ME THN BOHΘEIA TΩN MOΓΓOΛΩN MANTΣOYKOYO ΠPΩHN MANTZOYPIAΣ.

 

Απόγονοι της 5ης Ορδής, γνωστοί ως Σάξονες προχώρησαν προς την Δύση, εισέβαλαν στην σημερινή Βρετανία και συνέχισαν το σχέδιο των Ατλάντιων επεκτάσεων γενοκτονόντας τις τοπικές Πελασγικές φυλές. Συνάντησαν ισχυρή αντίσταση στα βόρεια υψίπεδα της Σκωτίας και στη νήσο της Ιρλανδίας. Από εκείνο τον καιρό, οι Σάξονες εξαπέλυαν πολέμους εναντίον των δύο προαναφερόμενων περιοχών.

Διαμέσου αυτών των πολέμων, και μαζικών βιασμών λευκών και μαύρων γυναικών δημιουργήθηκαν οι Λευκο-Μογγόλοι και Μαυρο-Μογγόλοι (εν μέρει αποτυχημένο σχέδιο γενετικής αφομοίωσης)

Αυτό ήταν μόλις ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας των πραγμάτων όπως ξεκίνησαν στον πλανήτη μας και στην τοπική περιοχή γαλαξία. Ελπίζω να έδωσα αρκετή τροφή για σκέψη και περεταίρω έρευνα.

ΑΠΟΡΙΕΣ / ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι σαύρες(δρακονιανοί) αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Άσχετα με τι έχει γραφτεί για αυτούς, λείπουν άλλες σημαντικές πληροφορίες κλειδιά. Σαν το πώς και πότε έφτασαν εδώ, γιατί έφτασαν εδώ και ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός τους. Άλλες ερωτήσεις που ακολουθούν, είναι μόνοι τους; Έχουν φίλους; εχθρούς; Περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις;

Και πάνω απ’όλα, εμείς, ως άνθρωποι, έχουμε συμμάχους;

Τυχαίνει να βρίσκομαι «εντός του παιχνιδιού» για αρκετό καιρό και οι εξελίξεις είναι αρκετά εντυπωσιακές…

Πως μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις το σκοπό τους;

Συμμετέχω ως μέλος μιας ημι-δημόσιας ομάδας ερευνητών κυρίως μη-συμβατικής πληροφόρησης σε συνεργασία με άλλες μυστικές ομάδες που έχουν διεισδύσει ακόμα και στις ύπατες στοές του σιωνισμού. Αυτή η ιστορία σχετικά με την πρώην δρακονιανή αυτοκρατορία και της καταστροφής του κόσμου τους από την επιχείρηση Περσεύς (βλ. μύθο Περσέα & Ανδρομέδας) μέχρι των ημερών μας, έχει γίνει τόσο καθημερινή ρουτίνα σε εμάς, ώστε η «πρωινή προσευχή» μας είναι να καταριόμαστε τον YHWH και τον προδότη σύμμαχο του Σαβίτ/Σαββάθ/Σαββαώθ/Κρόνο.

Φυσικά, γι’αυτό το λόγο έχουμε δεχτεί πολλαπλές επιθέσεις, αλλά κρατάμε την γραμμή, επειδή γνωρίζουμε πως ακριβώς λειτουργούν οι Δρακονιανοί.

Ποιοι είναι οι εχθροί τους;

 

Η Ανδρομέδια Διαγαλαξιακή Κυβέρνηση. Από τον χρόνο της τεράστιας επανάστασης στο 1/3ο του Γαλαξία μας, πριν περίπου 1.5 εκατομμύρια χρόνια και την προδοσία του διοικητή του συστήματός μας Κρόνου (βλ. Θεογονία Ησίοδου), τα απομεινάρια των συστημάτων του Α’Δράκοντος και Ε’Βοώτη εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα το 11.500π.Χ, (Γήινος Χρόνος). Η μάχη μεταξύ των συμμαχιών Δία-Ουρανού εναντίον της Λεβάν (Σελήνη) – Κρόνου έληξε με την υποχώρηση της πρώτης συμμαχίας, ώστε να αποφευχθεί η ολική καταστροφή της ζωής στην Γη. Το τρίτο του στόλου Δία-Ουρανού (το οποίο αποτελούνταν κυρίως από εργαστηριακά και μεταφορικά σκάφη) βρήκε καταφύγιο στους Βόρειο και Νότιο πόλους του πλανήτη μας, το άλλο 1/3ο επέστρεψε στους εξωτερικούς πλανήτες (Ουρανό, Ποσειδώνας, Πλούτωνα) και το τελευταίο τρίτο έφυγε από το ηλιακό σύστημα για να ζητήσει ενισχύσεις.

Εξελίξεις σε τι;

Ο 4ος ηλιακός διαστημικός πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Οι δρακονιανές δυνάμεις μετρούνε 118 πλανήτες πολέμου και 2 ναυαρχίδες: Λεβάν (Σελήνη) και Λίλιθ (Το δεύτερο «φεγγάρι» πίσω από την Λεβάν). Όλες αυτές οι δυνάμεις είναι της 1ης διάστασης αραιώσεως ύλης (ορατοί). Ο Ανδρομέδιος αστροστόλος έφτασε στα μέσα του 20ου αιώνα και συμπλήρωσε τις δυνάμεις του το 2000 με 960 πλανήτες πολέμου, με 340 από αυτούς να ανήκουν στην 1ης διάσταση αραιώσεως ύλης. Οι υπόλοιποι είναι υψηλότερης διαστάσεως και άρα μόνο ορατοί διαμέσου τηλεσκοπίων νετρίνων.

Το 2003, αναφορές ανακοίνωσαν ότι ο Ανδρομέδιος αστροστόλος πήρε πίσω τον Κρόνο και τώρα επελαύνει προς την Γαία. O Δρακονιανός στόλος συγκεντρώθηκε έξω από τον Δία (από εκεί προήλθαν όλα τα νεοανακαλυφθέντα «φεγγάρια» από το αστεροσκοπείο Μάουνα Κέα της Χαβάης). Περισσότερες πρόσφατες πληροφορίες λένε ότι οι υψηλότερες διαστάσεις των Ανδρομεδίων δυνάμεων έχουν ήδη καταφθάσει. Τα επίπεδα είναι από την 2η έως την 6η διάσταση της αραιώσεως ύλης. Λάβετε υπόψιν ότι κάθε διάσταση μπορεί να επηρεάσει ΜΟΝΟ τη δική της και αυτή από κάτω της διαμέσου τεχνολογίας.

Οι Δρακονιανές δυνάμεις έχουν πληρώματα της 1ης και 2ης διαστάσεως αραιώσεως ύλης, ενώ ο υψηλός ηγέτης και διοικητής τους, ΥΗWH ανήκει εις την 3η. Η δυνατότητα ανίχνευσης και εντοπισμού των δρακονιανών περιορίζεται μέχρι και την 3η διάσταση. Η υψηλή διοίκηση των ερπετών αποτελείται από 24+3 μέλη κάτω από την ηγεσία του YHWH.

Έμεινε κανείς τους τελικά σ’αυτόν τον μικρό γαλαξία;

Ολόκληρη η επανάσταση έχει κατασταλεί και ουσιωδώς νικηθεί από τους Ανδρομέδιους. Το ηλιακό μας σύστημα είναι το τελευταίο Δρακονιανό καταφύγιο και οι 70 δισεκατομμύρια πλανήτες που κατοικούνται από ανθρώπους, έχουν τα μάτια τους πάνω σε εμάς… τον πλανήτη με την πιο ασυνήθιστη κατάσταση που έχει ποτέ εμφανιστεί. Η επιχείρηση όμως είναι αρκετά δύσκολη, από τότε που δύο πλανήτες έχουν καταστραφεί από τους Δρακονιανούς και η ισορροπία μας κρέμεται από μια κλωστή. Μία ακόμα απώλεια και θα σημάνει την κατάρρευση του συστήματος μας, του υπερ-ηλιακού συστήματος, του γαλαξία, και τέλος του ίδιου του Σύμπαντος. Μιλάμε για μία άκρως θανάσιμη κατάσταση εδώ πέρα, και αυτός είναι ο λόγος που δεν έγιναν άλλες σημαντικές επιχειρήσεις εναντίον των δρακονιανών, μέχρι να συγκεντρώσουν οι Ανδρομέδιοι έναν υπερβολικά ισχυρό στόλο. Εάν προσθέσουμε σ’αυτό και τα εκατομμύρια των παγιδευμένων ψυχών μέσα στις Δρακονιανές Ενεργειακές γεννήτριες (ακριβώς, όπως στο πρώτο επεισόδιο του Matrix… αυτές οι ψυχές χρησιμοποιούνται ως μπαταρίες), τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Γιατί Ανδρομέδα;

Η Ανδρομέδα είναι το σπίτι της λευκής φυλής. Οι Ανδρομέδιοι, με την κωδική ονομασία Έλ-ληνες (μεταδότες του φωτός/εκπολιτιστές) αποίκησαν αυτόν τον πλανήτη πριν 3.5 εκατομμύρια χρόνια όταν ήρθαν σε επαφή με την αυτόχθον μελανή φυλή και σύναψαν συμφωνία να αποικήσουν το βόρειο τμήμα του πλανήτη, με αντάλλαγμα υψηλή τεχνολογία και απευθείας επικοινωνία με άλλους κατοικήσιμους από ανθρώπους κόσμους.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε απόγονοι των Ανδρομέδιων και η φυλή των Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής το γνωρίζουν αυτό, καθώς ήταν οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή.

Η Κίτρινη φυλή εμφανίστηκε το 4.000 π.Χ. διαμέσου των Δρακονιανών γεννητικών εργαστηρίων ούτως ώστε να ξεκινήσουν την επιχείρηση της ολικής ηγεμονίας του κόσμου, και να δημιουργήσουν εδώ ένα νέο σπίτι, κόσμο των ερπετών. Μαζί με άλλες ράτσες/υβρίδια μαστίγωσαν τον κόσμο με 7 κύριες γενοκτονικές εκστρατείες που ξεκίνησαν από το 2.200 π.Χ και τελείωσαν περίπου το 900 π.Χ. Έδρασαν με αυτό τον τρόπο επειδή η πρώτη τους απόπειρα να επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη τους διαμέσου της Ατλαντίδος απέτυχε λόγω της Αθηναϊκής επίθεσης… και τους πήρε περίπου 5.000 χρόνια για να καθιερώσουν έναν στοιχειώδη έλεγχο του πλανήτη

Πως μπορώ να πάρω ένα διαστημόπλοιο και να σκοτώσω «δράκους»;

Αυτό θα το αναλάβει ο Ανδρομέδιος αστροστόλος. Το καθήκον μας είναι εδώ κάτω με τους υπόλοιπους. Όταν όλα τελειώσουν, πολλοί από εμάς θα κληθούν ως μάρτυρες ώστε να δημιουργηθεί  μια δικαστική υπόθεση εναντίον αυτόν που ήταν υπεύθυνοι για το ταξίδι του κόσμου μας στον θάνατο. Οι ένοχοι θα μεταφερθούν σε στρατόπεδα εργασίας στον πλανήτη Τιτάνα.

Πως μπορώ να έρθω σε επαφή με όντα υψηλότερης διάστασης;

Δεν μπορείς. Αυτοί έρχονται σε επαφή με σένα. Πρόσεχε πολύ όμως, επειδή οι Δρακονιανοί κάνουν απομίμηση σε αυτό το επίπεδο της επικοινωνίας πολύ συχνά διαμέσου συγκεκριμένων εκπομπών συχνοτήτων. Εμπιστέψου βαθιά το ένστικτό σου. Παρακολούθησε την αντίδραση του κεφαλιού σου (όπου βρίσκε

ται ο νους, μέρος της ψυχής), καθώς είναι η είσοδος στα βαθύτερα μέρη της ψυχής σου. Εάν νοιώθεις μικρούς αλλά οξείς πόνους ή/και υψηλή πίεση, είναι οι δρακονιανοί που προσπαθούν να μπουν μέσα. Χρειάζεται να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου, να «γνωρίσεις τον εαυτό σου»(γνωθι σ’αυ

τόν) πριν έρθεις σε πλήρη ισορροπία ώστε να αποκτήσεις τη δύναμη να αντισταθείς στο δρακονιανό ενεργειακό και νοητικό πόλεμο. Η ψυχή μας είναι μια 2ας διαστάσεως οντότητα και καθώς θα αρχίσεις να το γνωρίζεις, θα γίνεις ικανός να ακούσεις τα καλέσματά της.

Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς βοήθεια, ζήτησε το μόνο από το υπέρτατο ον, τον Νοήμον Συμπαντικό οργανισμό… το ίδιο το σύμπαν. Βεβαιώσου ότι δεν είναι για εγωιστικούς σκοπούς και η αίτηση σου το πιο πιθανόν είναι ότι θα εγκριθεί. Ζήτησε βοήθεια για πράγματα που βρίσκονται κυρίως στα ενεργειακά επίπεδα, τα οποία χρειάζονται για να ενδυναμώσουν την ψυχή σου.

Οι Ανδρομέδιοι είναι οι κυβερνήτες του 1/3ου του σύμπαντος, το τμήμα της Ήρας (αριστερά) της ύλης και της ζωής. Το μεσαίο τμήμα είναι ο Απολλώνιος μέσος-ήλιος και το δεξιό είναι το τμήμα Ζευς της αντι-ύλης.

Είναι αλήθεια ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Εωσφόρος είναι αδέλφια?

Ο Ιησούς Χριστός, ή εάν προτιμάτε το αληθινό του όνομα, ραββίνος Γεχοσουά, ήταν μια καθαρά Δρακονιανή δημιουργία, που εστάλη για μια συγκεκριμένη αποστολή νοητικού πολέμου. Ο Εωσφόρος είναι ο δεύτερος στην τάξη διοίκησης του YHWH, δρακονιανός, διοικητής της ναυαρχίδας Λίλιθ. Το πραγματικό του όνομα είναι Ταμίλ… Οι διαταγές του «Σατανά» όμως έρχονται απευθείας και άμεσα από τον ίδιο τον YHWH.

Ο Ιησούς (Γεχοσουά) βρίσκεται στη Λεβάν (Σελήνη) για τα προηγούμενα 2.000 χρόνια, συντονίζοντας το θρησκευτικό-νοητικό πόλεμο εδώ κάτω. Είναι πολύ πιθανόν όμως ότι το πνεύμα του έχει μετενσαρκωθεί και για όχι καλό σκοπό. Από τότε που οι ερπετοειδείς έχουν θεαθεί στον πλανήτη, σημαίνει ότι βρίσκονται σε μια τεράστια βιασύνη να ξεκινήσουν το «προβλεπόμενο» (βλέπε σχεδιαζόμενο) σχέδιο Αρμαγεδών. Δεν νομίζω όμως ότι θα έχουν αρκετό χρόνο…

Αλλά συνάντησα μερικές κούκλες Ασιάτισες. Δεν είναι πιθανόν ότι όλοι πλέον είμαστε υβρίδια;

Αν και η κίτρινη φυλή είναι πολύ επικίνδυνη, στο παρελθόν αρκετοί Ανδρομέδιοι γλύτωσαν από την γενοκτονία ώστε να υπηρετήσουν τους Σινο-Μογγόλους με την επιδεξιότητά τους (Βλέπε Αϊνού Ιαπωνίας). Αρκετό από το DNA των Ανδρομέδιων έχει επιβιώσει μέσα σ’αυτούς και αυτό μπορεί να φανεί από το παρουσιαστικό τους, καθώς δεν είναι ακριβώς όμοιοι με τους υπόλοιπους κίτρινους. Αυτό το φαινόμενο έχει συμβεί κυρίως στην Βόρεια Ιαπωνία.

Σε αντίθεση με τα άλλα είδη, το γονίδιο των Ανδρομέδιων είναι εξαιρετικά ισχυρό και οι Δρακονιανοί δεν έχουν καταφέρει να το υπερνικήσουν ακόμη. Σχετικά πρόσφατα συγκέντρωσα κάποια πειραματικά αποτελέσματα που δείχνουν ακριβώς αυτό. Παίρνει πολλές γενναίες για να γίνει το Ανδρομέδιο γονίδιο ΙΧΩΡ ανίσχυρο έναντι του ερπετοειδούς DNA.

Σε αυτή τη ζωή; Πόσο ακόμα θα χρειαστεί να περιμένω;

 

Θα έπρεπε να ρωτήσεις μέλη από άλλες ομάδες για να δεις πόσο καιρό έχουν που περιμένουν για αυτή ακριβώς τη στιγμή! Στην δική μας ομάδα έχουμε τους «υπομονετικούς» και τους πολύ αισιόδοξους… οι τελευταίοι το περιμένουν να συμβεί πολύ γρήγορα. Οι περισσότερο πρόσφατες αναφορές μιλούν για μεγάλες εξελίξεις το 2004. Νομίζεις ότι δεν περιμένω και εγώ; Είχα ένα μόνιμο δαίμονα του ΥΗWH πάνω από το κεφάλι μου για χρόνια, μέχρι που πρόσφατα καταστράφηκε από Ανδρομέδιες δυνάμεις της 3ης διάστασης αραιώσεως ύλης που μόλις κατέφθασαν. Δεν έχεις ιδέα το πόσο ευχάριστα έννοιωσα!

Έχω κουραστεί να ζω έτσι. Νοιώθω ότι είμαι σε συνεχή πόλεμο μ’αυτά τα όντα. Είναι πολύ πανούργα.

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι σε πόλεμο… μερικοί το γνωρίζουν.. οι περισσότεροι όχι. Η πλειοψηφία των πραγμάτων προέρχονται από την ψυχή μας, και τις αρχαίες της εμπειρίες. Μερικοί από εμάς έχουν σταλθεί εδώ κάτω από τον ίδιο τον Νοήμον Οργανισμό για ένα συγκεκριμένο λόγο.

Αυτή η υπόθεση είναι το καλύτερα κρατημένο μυστικό του πλανήτη. ΤΑ ΠΑΝΤΑ που συμβαίνουν σήμερα είναι ενορχηστρωμένα για αυτόν και μόνο τον σκοπό: Σιών, Θρησκείες, Μυστικές Εταιρείες, Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Νέα Παγκόσμια Τάξη… όλα εξυπηρετούν αυτό και μόνο το πράγμα.

Το έγραψε ο HELLENIAN των Α-Ω αρχικά στο LIBERTY FORUM. Εμπεριέχει εκλαικευμένη την γνωση και τις πληροφοριες της οεα. Μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από άλλους ερευνητες.

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/05/blog-post_05.html

Οι σημαίες μιλάνε μόνες τους

Sin-Sion-Sina-Turkey-MongolsΗ ΣΙΝΙΚΗ (ΚΙΝΕΖΙΚΗ) ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ 4 ΜΙΚΡΑ ΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ (Τ)ΟΥΡΚΙΚΗ, ΗΤΟΙ Η ΣΕΛΗΝΗ (ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝ, ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ = ΔΡΑΚΟΣ) ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ (ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ = ΤΙΓΡΗΣ), αρχικά μέσω γενετικής αφομοίωσης μέσω του δούρειου ίππου των μογγόλων, που δημιουργήθηκαν με τις συνεχείς αρχαίες τουράνιες μογγολικές ορδές προς τα δυτικά (με αρχικό κέντρο εβραιομογγολική-σφηκοφωλιά την Ουρ ή Ούργκα της Χαλδαίας) και τις γενοκτονίες αρρένων και βιασμούς των θηλέων της λευκής και μαύρης φυλής, κατόπιν μέσω της ύπουλης διείσδυσης των μογγόλων (λευκοκίτρινες επιμειξίες, εβραίοι σεφαρντιμ, σάξονες, βαυαροί – αβαροί, κλπ) στις γενοκτονημένες και εξαθλιωμένες ηγεσίες των εθνών λευκής πελασγικής φυλής, και τέλος μέσω της πρόκλησης ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΗΣ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΜΕΝΗΣ προβοκάτσιας “DrangNachOsten” – (Πίεση προς τα Ανατολικά) από μεριάς μογγόλων ηγετών δύσεως-τίγρεως (+«τεχνητών εβραίων» μασόνων προδοτών της λευκής φυλής) εναντίον των καθαρών κίτρινων Δράκου-Σίν-Σιών-Κίνας(+Κορέας) στον ήδη τεκταινόμενο σι(ω)νοκινούμενο δρακονιανό αρμαγεδώνα.

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΠΕΛΑΣΓΏΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΏΝ ΑΝΔΡΟΜΈΔΑΣ-ΑΝΔΡΟΜΈΔΑΣ-ΣΕΙΡΊΟΥ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΩΣ ΜΙΚΡΟ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ (ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ), ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΈΡΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΎΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΛΙΨΤΕ ΤΟΥΣ!

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/09/blogpost_18.html