Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΑυτή η ψυχική ιδιαιτερότητα του Έλλληνα είναι ο λόγος που ακούτε όλες τις φυλές να λένε «Εμείς τους Έλληνες τους έχουμε περί πολλού. Οι Έλληνες είναι πολύ ξεχωριστοί». Δεν λένε όμως γιατί είναι ξεχωριστοί. Πραγματικά γιατί είναι ξεχωριστοί;

Στον Γαλαξία, οι φυλές δεν ξεχωρίζουν από πέντε ξεχωριστά άτομα, ή ακόμα και μια ομάδα μιας φυλής. Μέσα στον Γαλαξία ξεχωρίζουν οι φυλές, που είναι ενωμένες ως όλον. Τι να το κάνεις μια Γαία που όλες οι φυλές της είναι διάσπαρτες και κατακερματισμένες, και μία μόνο φυλή είναι ενωμένη! Δεν φαίνεται στο χάρτη της Γαίας, όταν κοιτάς από τον Γαλαξία!

Αυτοί λοιπόν που μιλάνε για τους Έλληνες ως την αγαπημένη τους φυλή, την ίδια ώρα που τιμούν την φυλή αυτήν, την διαχωρίζουν από όλες τις άλλες. Και δεν την βοηθούν να θυμηθεί γιατί είναι ξεχωριστή.

Η ικανότητα λοιπόν του Έλληνα, το ξεχωριστό των Ελλήνων είναι μια συχνότητα μέσα στο ψυχικό πεδίο, που μπορεί να κάνει υπέρβαση ή κατάλυση όλων των ορίων,των στεγανών,των διαχωρισμών, των διακρίσεων, βάζοντας μια Αρετή, μια Αξία πάνω από όλη την πραγματικότητα. Αυτό δηλώνει η σημαία των Ελλήνων, η οποία λέει: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Δεν λέει «Γαλλία ή Ιταλία». Δεν λέει «Τούρκος ή Ιταλός». Δεν λέει «Ευρώπη ή Ασία», δεν λέει «Ξηρά ή Θάλασσα».

Η ελευθερία των Ελλήνων δεν είναι η ελευθερία μιας χώρας, είναι η Ελευθερία της συνειδητότητας. Η σημαία των Ελλήνων λέει: «Θέλω να ζήσω με την συνειδητότητα μου ελεύθερη και την ψυχή μου να μπορεί να επιστρέψει, αλλιώς ας πεθάνω, θα έρθω σε μια επόμενη ζωή».

Αυτή είναι η σημασία του θα πεθάνω. Δίνω αυτό που τώρα, εδώ, φαίνεται να έχω. Και τι έχω; Το σώμα μου έχω εδώ! Προτιμώ λοιπόν να δοθεί αυτό σώμα υπέρ αυτής της ελευθερίας, γιατί μετά από λίγο καιρό, παιδιά , εγώ πάλι εδώ πίσω θα είμαι. Πίσω δεν κάνω. Θα ξαναγεννηθώ , θα ξαναενσαρκωθώ, και ξανά τα ίδια. Θα έχετε και μένα πρόβλημα μες το ρουθούνι σας. Η ενοχλητική μύγα που γυρνάει γύρω-γύρω.

Το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ» είναι λοιπόν το μόνο μέρος που έχει ακόμα διαφυλαχθεί στην πραγματική μνήμη, το ποια είναι η συχνότητα.

Η υπέρβαση ενός Έλληνα είναι ότι θα θέσει την αξία μιας ελευθερίας ή ίσως μιας παγκόσμιας ειρήνης ή ίσως μιας ανθρώπινης ισοτιμίας, πάνω από όλα τα δικά του συμφέροντα. Και μπορεί να δώσει και την ζωή του για αυτό, δηλ την βιολογία του για αυτό.

Αυτή είναι η ποιότητα των Ελλήνων που όντως έχει Συμπαντική και Γαλαξιακή σημασία. Όχι Γήινη σημασία. Είναι Συμπαντική, είναι Γαλαξιακή η αξία αυτή. Γιατί ενώνει ένα πλανήτη, έναν τεράστιο μέρος μιας συνειδητότητας με το ΟΛΟΝ.

Αυτό λοιπόν που οι φυλές δεν φέρνουν στο προσκήνιο είναι ο πραγματικός λόγος που προτιμούν και ξεχωρίζουν τους Έλληνες. Με τον τρόπο αυτό γίνεται εύκολο να παραπλανηθούν οι Έλληνες, και να θεωρήσουν ότι ο ρόλος τους είναι να διαχωριστούν, ενώ ο ρόλος τους είναι να ενώσουν. Είναι να υπερβούν.

ΠΗΓΗ: www.kryon.gr