Οι Βέδες τα ιερά βιβλία των Ινδών  ,συμφωνούν με την μυθολογία μας .Λένε λοιπόν:

FAETHONΗ Σελήνη είναι ένας δορυφόρος που εισήχθη τεχνητά μέσα στην τροχιά της Γης.Ο Κεντρικός Ήλιος του συστήματος είναι ο Σείριος .Αρχικά στο ηλιακό μας σύστημα υπήρχαν 13 μεγάλοι και 108 μικροί ορατοί πλανήτες. Περίπου πριν δύο εκατομμύρια χρόνια ο πλανήτης Phaeton ήταν ο πιο όμορφος πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα. Είχε δυο δορυφόρους τον Πλούτωνα και έναν άλλον .Αλλά σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη ζούσαν κάτοικοι από δύο αστερισμούς:Την Lyra και την Vega. Ανάμεσά τους υπήρχαν ένας συνεχείς πόλεμος. Στα οπλοστάσια τους είχαν και πυρηνικές βόμβες. Πριν από ένα εκατομμύριο περίπου χρόνια, ένας άλλος πλανήτης η Nemesis (στα αρχαία σανσκριτικά μεταφράζεται ως Retribution) ήρθε τόσο κοντά στον Phaeton, που η μαγνητική βαρύτητα της, προκάλεσε ανεξέλεγκτη θερμοπυρηνική αντίδραση στα οπλοστάσια των αντιμαχόμενων μερών και ο πλανήτης Phaeton εξερράγη.Τα θραύσματα του διασκορπίσθηκαν σε όλο τον γαλαξία. Ο Πλούτωνας έγινε ανεξάρτητος πλανήτης με δική του τροχιά γύρω από τον ήλιο. Ο άλλος δορυφόρος του Phaeton ρίχτηκε στην τροχιά της νεαρής Γης, η οποία την τράβηξε κοντά της.

gaia -faethon crashΟ δεύτερος δορυφόρος της Γης για κάποιο χρονικό διάστημα περιστράφηκε μαζί με το φεγγάρι, αλλά στη συνέχεια έπεσε στη γη, με αποτέλεσμα να γίνει μια πλήρη αντιστροφή της Γης και επίσης αλλαγή της φοράς της περιστροφής της. Το μέρος που έπεσε ήταν η Ατλαντίδα που καταστράφηκε και έμεινε μόνο η Ποσειδωνία. . Αυτό συνέβη περίπου 50.000 χρόνια π.Χ. Οι Θεοί Reptilians αρχικά από κοινού με τους Θεούς από τον Σείριο (12 θεοί) κάνανε μαζί γενετικά πειράματα με την ανθρωπότητα. Αργότερα ήρθαν σε πόλεμο (Τιτανομαχία) με νικητή τον Δία και τους Reptilians στα τάρταρα .

Δείτε (πάνω στην φώτο) στον κόκκινο κύκλο το αποτύπωμα της πρόσκρουσης του (Φαέθωντος) στην Κίνα . Αυτός ήταν η αιτία να μετακινηθεί ο πόλος της γης από το Θιβέτ και να επέλθει ο κατακλυσμός .-

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

———————————————————————-