Υπάρχουν δύο θεωρίες .Αυτή των παπάδων και αυτή των επιστημόνων .Και οι δυο θεωρίες κατά την γνώμη μου μπάζουν .Των παπάδων μόνο που λέει ότι ο θεός έκανε τα ζώα μετά τα φυτά και μετά το φως άστα να πάνε .Γεννάτε το ερώτημα τι έτρωγαν τα φυτοφάγα ζώα ώσπου να κάνει ο θεός τα φυτά .Και πως έγιναν τα φυτά χωρίς φως αφού ύστερα έκανε το φως ο Θεός ; Είναι πολλά αυτά που δεν στέκονται με την λογική αλλά αρκούμαστε σε αυτά.

ATIAΠάμε στους επιστήμονες . Λένε ότι από την «ανόργανη σούπα» το κάνανε και πείραμα σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο ,έγιναν τα αμινοξέα δη λ.  Έχουμε ζώντας οργανισμούς .Ύστερα με την εξέλιξη έγιναν κύτταρα ,πολλά κύτταρα ένα  όργανο ,πολλά όργανα φυτά ζώα κτλ.. Υπάρχουν όμως εκατομμύρια είδη φυτών , εκατομμύρια είδη ζώων κλπ. Πως έγιναν οι μεταλλάξεις και έγιναν όλα αυτά τα  δισεκατομμύρια  είδη φυτών, ζώων ,ψαριών και λοιπά ; Και γιατί δεν δημιουργούνται κι άλλες μεταλλάξεις, να έχουμε καινούργια είδη;  Μόνο βλέπουμε ότι ένα είδος ζώου ή φυτού έχει αλλάξει πολύ λίγο προσαρμοζόμενο στο περιβάλλον που είναι; Άρα και εδώ δεν στέκουν με λογική αυτά που λέει η επιστήμη . Τότε πως έχουμε όλα αυτά τα πράγματα στην γη;  Η εξήγηση κατά την γνώμη μου είναι ότι τα φέρανε οι εξωγήινοι θεοί εδώ στην γη όλα έτοιμα . Δη λ το ζαρκάδι το έφεραν ζαρκάδι ,πέρασαν χιλιάδες χρόνια και έγιναν μεταλλάξεις και έχουμε διάφορα είδη ζαρκαδιού. Δεν έγινε μετάλλαξη και από το ζαρκάδι να έγινε το καγκουρό. Το ίδιο έγιναν μετά ψάρια . Δεν έγινε από την σαρδέλα η φάλαινα ,απλώς έγινε η μαρίδα ,η σαρδελομάνα κλπ.κλπ.

ATIA PEROUΉρθαν οι εξωγήινοι (το λέει και ο Πλάτων),μοίρασαν την γη και φέρανε την ζωή. Κάνανε τους μπαξέδες τους δη λ.  Φέραν από τους πλανήτες τους κάθε ζωή που είχαν δένδρα φυτά πουλιά ,ψάρια θηλαστικά έντομα κλπ.και την μετέφεραν εδώ έτοιμα . Βέβαια όχι να κουβαλούν ελέφαντες και μαμούθ και φάλαινες στο διαστημόπλοιο αλλά το DNA τους . Μετά ήρθαν ξαναήρθαν και καταλήξαμε εδώ που είμαστε σήμερα . Το ότι όλοι οι θεοί περιλαμβανομένου και των χριστιανών ήταν εξωγήινοι γράφω μόνο ένα παράδειγμα . Στο Κεφάλαιο 44 του ιερού βιβλίου των Ινδών Shakra ,γράφει … είδε(ο Κρίσνα) άρματα που οδηγούνταν από τη σκέψη (το ίδιο λέει και για την Αργώ) , ήταν χιλιάδες από αυτά, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που ταξιδεύουν προς όλες τις κατευθύνσεις ». Συμπληρώνω ότι το βιβλίο λέει πιο νωρίς ότι ο Κρισνα ήθελε ένα όπλο πανίσχυρο να πάρει και πέταξε από την γη και έφτασε στον πλανήτη των θεών .Οι  περιγραφές που λεν αφήνουν κατάπληκτους τους επιστήμονες . Ακόμη δεν φτάσαμε τον πολιτισμό αυτόν που περιγράφονται μέσα στα ιερά τους βιβλία.  Δεν μπορούν να ξέρουν ότι ο άνθρωπος κατά την απογείωση αισθάνεται πίεση στο σώμα, ότι όταν ανεβαίνει λίγο ψηλά από την γη , φαίνονται χιλιάδες καινούργια αστέρια και πολύ πιο καθαρά (δεν τους εμποδίζει η ατμόσφαιρα),ότι η γη είναι σαν μπάλα ότι συνάντησε και άλλα άρματα ιπτάμενα ,αλλά με διαφορετική μορφή από το δικό τους άρμα κτλ.κτλ.  Στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο αναγκάστηκε να κάνει προσγείωση Αμερικανός πιλότος σε ξέφωτο της Γουινέας . Η φυλή εκεί τρομοκρατήθηκε . Ο Πιλότος ξεφορτώθηκε μια βόμβα που είχε και ξαναέφευγε . Μετά το τέλος του πολέμου ο αμερικανος πήγε στην Γουινέα ,στο μέρος που έκανε προσγείωση. Είδε ότι η φυλή προσκυνούσε την βόμβα. Πρόσεξε όμως ότι υπήρχε φόβος να εκραγεί. Γύρισε πίσω και το ανέφερε στις αρμόδιες αρχές. Πήγαν πάλι στο μέρος που ήταν η βόμβα .Οι ιθαγενείς δεν τους επέτρεπαν να  την πάρουν ή να την κάνουν να εκραγεί. Έτσι αποφάσισαν να την εξουδετερώσουν και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι γιατί συνέχισαν οι ιθαγενείς να προσκυνούν τον θεό τους . Αυτά γράφουν λίγο πόλι και τα βιβλία των θρησκειών συμπεριλαμβανομένης και των χριστιανών. Κάτω αυτό το αντικείμενο  βρίσκεται στο μουσείο της Τουρκίας.

Περιοδικό αναζήτηση Δαρίβας  Κατερίνη