Έγραψα πολλές φορές για τους Έλληνες υπερβόρειους. Ήταν στον σημερινό βόρειο πόλο. Δεν είχε πρώτα πάγους αλλά κλίμα εύκρατο όπως δείχνουν και οι χάρτες του Πίρι Ρεις. Ο Βόρειος πόλος πρώτα ήταν στο Θιβέτ, στο βουνό Kailash. Μετακινήθηκε όμως ο πόλος με αποτέλεσμα να έχουμε τον κατακλυσμό και την εξαφάνιση σχεδόν της Υπερβόρειας . Αν υποθέσουμε ότι ο άξονας ήταν στον βουνό Kailash , η άλλη άκρη του άξονα (Νότιος πόλος) είναι το Νησί του Πάσχα. Αν φέρουμε μια γραμμή από το βουνό Kailash μέχρι τις πυραμίδες της Αιγύπτου και προεκτείνουμε την γραμμή θα συναντήσουμε πάλι την Νήσο του Πάσχα. Η απόσταση Kailash –πυραμίδες είναι ακριβώς το ένα τέταρτο της απόστασης Kailash-Νήσος Πάσχα.

Αν ενώσουμε τώρα το νησί του Πάσχα με στις μεξικανικές πυραμίδες, η επέκταση αυτής της γραμμής εμφανίζει το βουνό Kailash, και η απόσταση από το Νησί του Πάσχα με τις μεξικανικές πυραμίδες, επίσης, είναι ακριβώς το ένα τέταρτο της απόστασης Πάσχα – Kailash. Εάν συνδέσουμε με μια γραμμή από το βουνό

 

Kailash- Stonehenge, και επεκτείνουμε αυτή τη γραμμή εμφανίζει και πάλι το Νησί του Πάσχα, που η απόσταση Kailash- Stonehenge είναι πάλι το ένα τέταρτο Kailash -Νησί του Πάσχα . Στο Θιβέτ το βουνό Kailash εχει υψος 6714 μέτρα. Η απόσταση Kailasa απο το μνημείο Stonehenge είναι 6.714 χιλιόμετρα, καθώς και από το Στόουνχεντζ στο Τρίγωνο των Βερμούδων και το Τρίγωνο των Βερμούδων προς Νήσος του Πάσχα. Επιπλέον, η απόσταση από το Βόρειο Πόλο- Kailash είναι παλι 6.714 χιλιόμετρα. Οι νοητές γραμμές , που συνδέει το όρος Kailash με τις πυραμίδες, χωρίζουν την γη σε ίσα τέταρτα. (φώτο αριστερά)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΑΡΙΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ