THE GUARDIANS OF THE TREE OF LIFE

Η ταινία αυτή είναι ο νικητής των ταινιών για το Δάσος 2012 στην Επαγγελματική Κατηγορία. Προβλήθηκε  για πρώτη φορά στο Austin, Texas στις 12 Μαρτίου 2012. Παρακαλείσθε να απολαύσετε αυτήν την ταινία μικρού μήκους.

* Οι συντελεστές  της  ταινίας  ήθελαν  να δώσουν αυτό το κάτι, το μυστικό  που κρύβεται  πίσω από τα δέντρα και το πραγματοποιήσανε  με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουνε να κάνουν και το ποιο σημαντικό  το κάνανε  μέσα από τις καρδιές τους . Αυτή η ταινία είναι αφιερωμένη στους κηδεμόνες του πλανήτη γη.

Περίληψη ταινίας:
Τα δέντρα και το μερίδιο της ανθρωπότητας είναι ένα κοινό σπίτι που ονομάζεται Γη (ΓΑΙΑ). Τα δέντρα ήταν φύλακες της Γης από την αρχή του χρόνου. Έχουν την υποστήριξη της ανθρωπότητας και κάθε μορφή ζωής πάνω στη γη  με τα τόσα  πολλά δώρα τους . Καθώς στέκονται ψηλά στην αγάπη, η  σιωπή τους περιμένει  υπομονετικά ,ώστε η συνείδηση  της ανθρωπότητας να αυξηθεί  και  να μπορέσουμε εμείς οι άνθρωποι να θυμηθούμε  και να ανταποκριθούμε  στις ευθύνες μας ως φύλακες της γης. Είναι η σειρά μας . Τώρα είναι η ώρα.