Λίγοι ίσως θα γνωρίζουν κι ίσως πολλοί λιγότεροι θα ενδιαφερθούν για την νέα αυτή απόφαση των ανθρώπων της κυβέρνησης να γίνει η αφή της Ολυμπιακής φλόγας στο Παναθηναϊκό στάδιο αντί της αρχαίας Ολυμπίας.

10245363_1509186679321955_7523874033629318565_nΔεν με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η αδιαφορία των διαχειριστών αυτής της κατάστασης καθώς το ίδιο αδιάφορα αντιμετώπισαν την μετονομασία των Ολυμπιακών αγωνισμάτων σε Ολυμπιακά παιχνίδια, όπως τα ήθελαν να είναι οι ξένοι συμμετέχοντες σ’ αυτή την εκδήλωση των Ελλήνων από το 700 π.Χ περίπου.

Εκείνο που δεν πρόβλεψαν είναι το γεγονός της μόνιμης ονομασίας ως παιχνίδι και ο παγκόσμιος υποβιβασμός όσο αφορά το νόημα της διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων.
Μπορεί πλέον κάποιος εύκολα να ταυτίσει τους Ολυμπιακούς αγώνες με την διεξαγωγή κάποιου διαγωνισμού ποδοσφαίρου ή τραγουδιού.
Κανένας δεν σεβάστηκε το νόημα αυτών των αγωνισμάτων επιτρέποντας την ύπαρξη αναβολικών με αποτέλεσμα να υπάρχουν έλεγχοι για χρήση.
Κανένας δεν έδωσε σημασία στην προσθήκη αγωνισμάτων με μη Ελληνικές ρίζες.
Κανένας δεν θα δώσει σημασία στην αφή της Ολυμπιακής φλόγας εάν αύριο γίνει στην Ουκρανία ή στην Αγγλία.
Κανένας δεν δίνει σημασία σε κάτι που είναι Ελληνικό

echohalle_02olymbiaΈχουμε την απαίτηση να μας σεβαστούν ως έθνος ενώ επιτρέπουμε να μας κατευθύνουν έτσι που να μην σεβόμαστε την Ελλάδα.
Για κάποιους κάθε τι που έχει προέλευση από την αρχαία Ελλάδα είναι εμπορεύσιμο και παγκόσμιο χωρίς να λένε ότι σκοπιμότητά τους είναι να αφαιρούν κομμάτι – κομμάτι την πραγματική μας ρίζα.
Εάν κάποια στιγμή δεν αντιδράσουμε , στο τέλος θα μείνουν μόνο οι φουστανέλες για να επιδεικνύουμε στα μουσεία μας ως έθνος και κράτος, γεννημένο και υπαρκτό μόνο από το 1821.
Εάν δεν αντιδράσουμε, κάποια στιγμή την Ακρόπολη τα δισέγγονα μας θα γνωρίζουν ως το σπίτι του Καραΐσκάκη.
Αδιάψευστο παράδειγμα εμείς ως δισέγγονα κάποιων άλλων που ότι γνωρίζουμε είναι αυτό που μας πρόσφεραν.

OLYMPIA KTΑν ανατρέξεις λίγο στα βιβλία της Αρχαία Ελληνικής Γραμματείας θα διαπιστώσεις πως ότι έχει φτάσει στα χέρια μας, είναι όσα έχουν γράψει για εμάς οι Ευρωπαίοι.
Ακόμα και η προφορά της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας μελετήθηκε για πρώτη φορά από Ευρωπαίους της Αναγέννησης και προτάθηκε επίσημα από τον Ολλανδό Έρασμο για να καθιερωθεί με αποδοχή όλων ως Ερασμιακή προφορά.
Ας πάρουμε επιτέλους την τύχη μας στα δικά μας χέρια κι ας αποφασίσουμε εμείς γι αυτή.

Εάν δεν αντιδράσουμε εμείς ενάντια στην τακτική εξόντωσής μας ως Έθνος, θα έχουμε την ευθύνη για τα όνειρα που θα δημιουργούν τα παιδιά μας και την ταυτότητα που θα έχουν όταν τα δημιουργούν.

Το κόμμα Ελλήνων πολιτεία καλεί όλους σε διαμαρτυρία με στάση εργασίας και αποχής από οποιαδήποτε δραστηριότητα την ημέρα της παραλαβής 30 Απριλίου 2014 που θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα που αναγνωρίζουν την πρόθεση της ενέργειας αυτής από τους παράγοντες και της Ελληνικής κυβέρνησης, να συμμετέχουν μαζί μας αναμεταδίδοντας και υιοθετώντας την αναίμακτη αυτή πρότασή μας ως διαμαρτυρία. Είναι χρέος μας ως Έλληνες να αντισταθούμε σε ότι έχει σκοπό να φθείρει τις πραγματικές μας ρίζες .
Είναι χρέος μας να σταθούμε με το κεφάλι ψηλά ως Έλληνες.
Όλοι μαζί.
Μια φωνή.
Η Ελλάδα ζει.

——————————

ΥΓ: Τώρα ειναι η ευκαιρία όσων λένε ότι πιστεύουν σ” αυτή την γη, σ” αυτή την πατρίδα, να το αποδείξουν, όποια πλευρά κι αν αντιπροσωπεύουν. Τα ψέματα τελείωσαν για όλους κι όσοι θέλουν να φορούν το έμβλημα της Ελλάδας, πρέπει να αποδείξουν έμπρακτα ότι το υπερασπίζονται οπως πραγματικά ειναι ειναι κι όχι οπως το θέλουν ή θα το ήθελαν. Η Ελλάδα ειναι μια πραγματικότητα που ξεκινά η ιστορία της πολλούς αιώνες π.Χ πριν κι όχι από το 1821. Όλοι μας πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι με σεβασμό μπροστά σ” αυτή την αλήθεια ως πραγματικότητα κι όχι να αγνοούμε αδιαφορώντας επιδεικτικά. Εάν θέλουμε να διεκδικούμε το δικαίωμα της Ελληνικής ονομασίας να μην εκδηλώνουμε την δυσαρέσκιά μας με διαμαρτυρίες μόνο για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αλλά και κάθε βεβήλωση της ιστορίας αυτού του βασανισμένου τόπου. Μόνο έτσι αποδεικνύουμε την ταυτότητά μας ως Έλληνες. Μόνο έτσι αποδεικνύουμε ότι ήμαστε πραγματικά παιδιά αυτής της μεγάλης ΜΑΝΑΣ …!!!

 

Χαράλαμπος Μπάστας
Υπεύθυνος του επιχειρησιακού & πολιτικού σχεδιασμού
του κόμματος Ελλήνων Πολιτεία.
Ερευνητής συγγραφέας

———————————————–
Όλα αυτό για έναν λόγο έγινε!!!Σπάνε την ροή της ενέργειας της Ολυμπιακής Απολλώνιας Φλογας και την επιρροή της στον Ελλάνιο χώρο και τους Έλληνες!!!!!!!!!! Οι λόγοι είναι ενεργειακοί, γιατί οι σκοτεινοί ξέρουν και πώς να σταματούν την επίδρασή της,να σκορπούν σκοτάδι και να διακόπτουν το φως, προσπαθώντας έτσι να χειραγωγήσουν και να σταματήσουν την αφύπνηση!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Αφή της Φλόγας άμα δεν γίνει από την πηγή της, δεν έχει ενέργεια,και είναι μια κοινή φλόγα!!!!Τότε φυσικά δεν έχει την ίδια επίδραση ενεργειακά στο χωρο, στον πλανήτη, στους ανθρώπους….
Το ίδιο εκαναν με την Πλατεία ομονοίας, όπου εβγαλαν το συντριβάνι , δηλ. το νερό, από ένα σημείο όπου η ενέργεια κινιόταν και υπήρχε ροή, άρα ζωή, και έτσι ήξεραν ότι θα «βοηθήσουν» να αποδυναμωθεί η αγορά του κέντρου της Αθήνας , να γεμίσει ξένους , εγκληματικότητα, αρνητικότητα που θα σκορπιζόταν παντού τριγύρω της, και φέροντας ένα κλίμα στα μέτρα υους, με την ‘ηδη επιβαρυμένη κατάσταση που υπήρχε. Τίποτααπό ότι κάνουν δεν είναι τυχαίο. Για όλα όσα έχουν γνώση και γνωρίζουν πως επιδρά κάθε σκοτεινή αλλαγή που κάνουν μέσα από όποιες συνθήκες!! ΙΩΑΝΝΑ Λ.