Πριν εκφέρεις άποψη, εκτύπωσε το και ξανά διάβασε το, ερεύνησε τα δεδομένα μόνος σου -όπως και τους συνδέσμους- και Σκέψου.. Σκέψου Πολύ…

Σκέψου με την Καρδιά όχι με την Λογική που έτσι κι αλλιώς είναι υποβαθμισμένη σε αυτό τον Συμπαντικό Κόσμο. Το άρθρο αυτό γράφτηκε -όπως και όλα τα άρθρα εδω άλλωστε- ως έναυσμα για μελέτη κι έρευνα, δεν είναι διατριβή του θέματος, ούτε βιβλίο, για να δώσει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την κατανόηση του θέματος. Εναυσμα και αρχή για να ψάξεις, αν το αισθανθείς … Αν έχεις Ψυχή θα το νοιώσεις.  Αν δεν έχεις δεν θα το καταλάβεις. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι για τους α-ψυχους, αλλά για όλους τους υπόλοιπους.  Τα λέμε στο τέλος λοιπόν, με όσους …κι αν βρεθούμε!

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;  Από Την Σελήνη! © Απόσπασμα από άρθρο του Ιωνα Μαγγου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον 2006

δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.

Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία».

Η ΕΙΣΟΔΟΣ: Τις τελευταίες χιλιετηρίδες, στο γραμμικό χρόνο επικρατεί μια κατευθυνόμενη σύγχυση για το τι είναι η ανθρώπινη ψυχή. Όσο και να ψάξει κανείς, δεν θα βρει μια σύγκλιση απόψεων, τουλάχιστον τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Πόσο μάλλον για την ανακυκλούμενη πορεία της μέσα στη συγκTERRA PAPERSεκριμένη Δημιουργία, στην οποία έχουμε την κακή τύχη να ζούμε, όσοι από εμάς έχουμε ψυχή. Ψυχή ή ταυτότητα;… Θα δούμε παρακάτω.

Σας πείραξε η έκφραση «όσοι έχουμε»;  Μα φυσικά δεν έχει ψυχή, ούτε το 50% των ανθρώπων που βλέπεις γύρω σου! Εδώ ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων (scalarfields), τεχνητά διαμορφωμένων με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά, ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του «κοπαδιού στο μαντρί».

«Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία

MOON LAND SOULSΈτσι, χονδροειδώς, μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε. Η θεωρία της διττότητος του JeanPierreGarnierMalet δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα:«Η ελικοειδής κίνηση της διττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν, στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA»

Πολλές προσπάθειες έγιναν τα τελευταία 80 χρόνια λοιπόν, που εντείνονται την τελευταία 20-ετία. Κάθε μία από αυτές τις θεωρίες λύνει μερικά από τα παράδοξα των άλλων θεωριών αλλά δυστυχώς εισάγει καινούριες υποθέσεις και διορθωτικούς συντελεστές στις εξισώσεις χωρίς βάση και επομένως εισάγει καινούρια παράδοξα που πρέπει με την σειρά τους να λυθούν. Για παράδειγμα, ότι ο χρόνος είναι συνεχής και γραμμικός και ότι η ταχύτητα του φωτός είναι μοναδική και αξεπέραστη στο σύμπαν. Χωρίς εξηγήσεις.

Παρόλα αυτά παρατηρούμε γαλαξίες που φαίνονται να απομακρύνονται με αδιανόητα μεγαλύτερες ταχύτητες ενώ στοιχειώδη σωματίδια άλληλοπληροφορούνται ακαριαία σε τεράστιες αποστάσεις. Χώρια που το big-bang απαιτεί την παραδοχή δημιουργίας ύλης εκ του μηδενός, ενώ ο αιθέρας που βασίζεται σε αυτή την αρχή από την αρχαιότητα έχει απορριφθεί από την ίδια αυτή επιστήμη.

TERRA PAPAERS MOON LAND 3Ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς ακόμη και εάν δεν υπολογίσουμε την άγνοια μας για την λειτουργία της Ζωής. Κτίστηκε έτσι ένα τεράστιο διανοητικό οικοδόμημα με γυάλινες βάσεις ενώ το πλατύ κοινό έχει την εντελώς εσφαλμένη εντύπωση ότι η επίσημη επιστήμη τα έχει όλα είναι υπό έλεγχο και ιδίως τις πιο βασικές αρχές ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Εδώ δεν θα μπούμε στις έννοιες του δικτυακού χρόνου, γιατί το άρθρο είναι ήδη «βαρύ» από τη φύση του, οπότε αποφασίσαμε να κινηθούμε στις παρυφές του προβλήματος. Έτσι, επεκτείνοντας τη βασική αντίληψη, η ψυχή αποτελεί ένα γεωμετρικό, ελλειψοειδή κρύσταλλο, βάσει των αρχών της υπερδιαστατικής φυσικής. Μέσα της έχει φυσικά δύο κέντρα και τον παγιδευμένο θεϊκό σπινθήρα, ο οποίος, όπως μύριοι άλλοι, έχει αλιευθεί από τις παρυφές της θείας φλόγας (τα νησιά, δηλ οι Μακάριοι Νήσοι), με τη χρήση διχτύων από τρίγωνα και έχει παγιδευτεί σε αυτήν την εικονική σκοτεινή πραγματικότητα, με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κίνηση.

SOULS 1Έτσι, όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα, από τους Archons των προχριστιανικών Γνωστικών, τους Βολαντόρες των Τολτέκων, μέχρι τα ερπετοειδή όντα κάθε φυλής και τα φτερωτά όντα κάθε φυλής του κατώτερου και μέσου αστρικού πεδίου και του αιθεροφυσικού, ζουν από το αδηφάγο  ρούφηγμα ενέργειας, με τη χρήση διπλής δίνης, μέσω του κάθε θείου σπινθήρα που έχει παγιδευτεί και αποσπασθεί από την άμορφη θεία φλόγα. Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε καλύτερα με τη φρακταλική πολυδιάστατη θεώρηση της υφής της Δημιουργίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και τους Μεγάλους Παλιούς, τους Πρεσβύτερους (βλέπε, H.P. Lovecraft) και τους Ξεχασμένους (βλέπε, KenethGrant, TyphonianTrilogy), από το Μεγάλο Χάος, που κάνουν το παν μέσω των δούλων τους – συγνώμη, «ηλιθίων μυημένων» ήθελα να πω- να περάσουν σε αυτή την πραγματικότητα και να φάνε το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας.

Η ασυμβατότητα αυτών των «όντων» με τις δικές μας μορφικές διαστάσεις, τα κάνει να τις «βλέπουν» σαν λουκούμι. SOULS 2Όσοι είστε παρατηρητικοί και παρακολουθείτε τον πόλεμο των γκράφιτι στους δρόμους, ίσως αντιλαμβάνεστε τι προσπαθεί να «περάσει» εδώ. Πάλι καλά που τα αδέσποτα ζωάκια καταλαβαίνουν περισσότερα από εμάς τους πολιτισμένους και δίνουν έναν άνισο αγώνα μέχρι θανάτου. Όχι για μας, απλώς υπερασπίζονται το δικό τους κόσμο. Κάντε μια βόλτα στην γειτονιά σας στις τρεις με πέντε το πρωί και παρατηρήστε τη συμπεριφορά τους. Σαν να μην έφτανε αυτό, μήπως θυμάστε την έρπουσα σκιά; Μπορεί να σας κάνει κλικ και ο Αετός με τους Βολαδόρες του Castanenda από την άλλη. Όλα τα ίδια είναι, άσυμβατες με τον άνθρωπο μορφές ζωής, που συγκατοικούμε στο ίδιο μαντρί και τις ταΐζουμε.

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ: Όλοι οι «φυσικοί νόμοι» που κυβερνούν το φυσικό κόσμο, δηλαδή την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε, βασίζονται σε ψευδαισθήσεις που έχουν επιβληθεί στους κατοίκους του Δωδεκάεδρου (εικονική πραγματικότητα). Κάθε ψευδαίσθηση βασίζεται στη Μεγάλη Ψευδαίσθηση της Κίνησης.

ILLUSSION SOULSΟλόκληρη αυτή η εικονική πραγματικότητα είναι εγκιβωτισμένη στο Δωδεκάεδρο, που αποτελείται από δώδεκα πενταδωδεκάεδρα. Αυτή η κατάσταση προκαλεί την απόλυτη σύγχυση. Ακόμη και ο εγκιβωτισμός των Αληθινών Θείων Σπινθήρων σε αυτή την εικονική πραγματικότητα πηγάζει από την ψευδαίσθηση της μη-κινήσεως.

Τώρα, η ψευδαίσθηση της μη κινήσεως διασπάται, γιατί η Εικονική Πραγματικότητα καταρρέει. Μόλις πραγματοποιηθεί στο έπακρο ο διαχωρισμός των θείων σπινθήρων από την ύλη, θα ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι αληθινοί σπινθήρες θα απελευθερωθούν από τα περιβλήματα που ονομάζονται ψυχές.

Φυσικά, υπάρχουν οι ψευδοσπινθήρες που παριστάνουν τους αληθινούς και λειτουργούν ως φύλακες των αληθινών που έχουν παγιδευτεί στην Εικονική Πραγματικότητα. Επίσης, δεν πρέπει να συγχέονται τα όσα αναφέραμε με τη βουδιστική έννοια της ψευδαίσθησης, γιατί εκεί πρόκειται για άλλη μία ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση.

Η κίνηση δημιουργήθηκε από τη διεστραμμένη σκέψη της Σκοτεινιάς, η οποία δημιούργησε σκέψεις και σκεπτομορφές μέσα στην παραίσθηση της δικιά της φαντασιώσεως. Οι σκεπτομορφές της δημιούργησαν τα ψευδο-ϋλικά αμαλγάματα που θεωρούμε ύλη. Η Σκοτεινιά πρόβαλε τις σκέψεις της για να «δημιουργήσει».

Ουσιαστικά, όλη η δημιουργία είναι η παραίσθηση στον «νου» της Σκοτεινιάς. Η κίνηση είναι το θεμέλιο της δονήσεως, που είναι άλλη μια ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση της κινήσεως. Οι δονήσεις χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πολλών άλλων ψευδαισθήσεων, όπως ψεύτικο φως των ανωτέρων διαστάσεων και το υλικό φως.

Οι διαστάσεις δημιουργούνται από διαφορετικές συχνότητες των δονήσεων. Η Εικονική Πραγματικότητα είναι μία πολύ επιτυχημένη παγίδα. Όπως και οι αισθήσεις. Έτσι, πολλοί ψυχολόγοι και το ιατρικό κατεστημένο με πολύ ζήλο «θεραπεύει» όσους έχουν εμπειρίες πέρα από τις αισθήσεις. Όσο η κατάρρευση που έχει αρχίσει συνεχίζεται, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις ενδοδιαστατικές δραστηριότητες, οπότε χαρακτηρίζονται σχιζοφρενείς ή ψυχικά ασταθείς.

Όλα τα βιολογικά σώματα φτιάχτηκαν έτσι ώστε να χρειάζονται ξεκούραση και ύπνο. Εκεί ισχύουν διαφορετικοί νόμοι ελέγχου. Ο ονειρικός κόσμος είναι ένα ελεγχόμενο υποσύνολο. Δεν είμαστε το σώμα μας, είμαστε η συνείδηση. Η συνείδηση δεν είναι το φυσικό σώμα, παρόλο που έχει έδρα στο σώμα. Είναι δε εγκιβωτισμένη στην ψυχή, αν και συχνά κάνουμε το λάθος να τη θεωρούμε ως το θείο σπινθήρα (AmitakhStanford)

MOON LAND SOULS 4ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ:  Μόλις πεθαίνει κάποιος έμψυχος στο δίδυμο σύστημα γης-σελήνης, εγκαταλείποντας το μαντρί του που του έδωσε: πολιτισμό, κοινωνική ασφάλιση, κόμματα, ποδόσφαιρο, μεταφυσικά ρεύματα, μυήσεις, αξιώματα, τέχνες, φτώχεια, πολέμους και άλλα καλά, κάτι γίνεται. Μια μωβ διπλή εσωτερικά ακτίνα ξεκινάει από τη σελήνη και ρουφά την ψυχή του. Από την περιοχή της σελήνης που ονομάζεται MareOrientale. Οι συντεταγμένες της είναι: strip: lat: -20 to -2 deg; long: 88 to 90 WEST.

Στη 1η φωτογραφία βλέπετε την αλίευση των ψυχών των αστροναυτών του Atlantis. Δεν τους έσωσαν οι μυήσεις τους, τους έχωσαν χειρότερα. Τι έχει εκεί; Μα έναν τερατώδη οβελίσκο-μονόλιθο (σας λέει τίποτα ο συνειρμικός σας FISHING SOULS 1νους;) μετά η ανακύκλωση απαιτεί έναν σταθμό υποδοχής και μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας τουλάχιστον. Πού είναι; Στο SinusMidii. Εκεί υπάρχει το περίφημο SHARD (εικ. 4). Βρίσκεται στην τομή του κεντρικού μεσημβρινού με τον Ισημερινό. Μετά την ενεργειακή απογύμνωση της ψυχής κατά επίπεδα, γίνεται στον κατάλληλο χρόνο η έγχυση του απογυμνωμένου κυματοκρυστάλλου-ψυχή σε σώμα νεογέννητου, για τη γνωστή συνέχεια.

Φυσικά, αυτό γίνεται με προδιαγραφές. Θα βοηθούσε να ρίχνατε μια ματιά στο σύστημα HumanDesign του RaUruHu, http://www.humandesign-uk.com/basics/start-here.html. Πρόκειται για συνδυασμό αστρολογίας, IChing, κβαντικής φυσικής, Kabbalah κλπ). Μα ΝΑΙ φυσικά, όλα είναι μπροστά μας, απλώς διασκεδάζουν να μας κοροϊδεύουν.Το λέει και το όνομα: Ανθρώπινος Σχεδιασμός !!! (εικ. κάτω 21 – 22 – 23).

HUMMAN DESIGN

TERRA WARSΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ: Μετά το μεγάλο πόλεμο της αυτοκρατορίας του Σείριου Ωρίωνα και των Αρείων (MagDakWarriorrs) κατά του Δία στο ηλιακό μας σύστημα, κατεστράφη ένα μεγάλο μέρος των πλανητών και του ηλιακού συστήματος (δείτε ένα κατάλοιπο πλανητών μάχης της εποχής, στην εικ. 7).Kατ’ ανάγκη έπρεπε να φτιάξουν ένα σύστημα, το οποίο θα διατηρούσε τη ζωή και τον έλεγχο στη Γη. Έτσι έκτισαν το Βόρειο Πόλο του ενεργειακού δικτύου της Γης (σε αστέρα τετραεδρικό εξαγωνικό) γύρω από την Γκίζα, με πυραμίδες και μαθηματικές σχέσεις αγκιστρώσεως, χρησιμοποιώντας τον νόμο του επτά-επταέδρου (εικ. 5) και το Νότιο Πόλο στον αντίποδα, στην Μουρουρόα, στο νότιο Ειρηνικό.

OVER PYRAMIDS 2Ψάξτε 33 μοίρες βόρειο πλάτος, 143 μοίρες δυτικά της Γκίζας και τη σχέση με το νόμο του επταέδρου: 7 χ 143 = 1001 και 7 χ 11 χ 13 = 1001 νύχτες της Σεχραζάτ ! Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν αυτούς τους αριθμούς αποκεφαλίζονταν! (http://wiolawapress.com/lawof.htm) Το ρομβοεδρικό πεδίο είναι η τελευταία ενεργειακή φυλακή εδώ (εικ 6). Βέβαια, το ίδιο το DNA μας είναι το κελί μας, αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το ταξίδι της επιστροφής, αρκεί να βρει κανείς το μονοπάτι μέσα στην τεχνητά διαμορφωμένη απόλυτη σύγχυση και παραπληροφόρηση, για τεράστιο χρονικό διάστημα. Ο BuckminsterFuller στο έργο του SynergisticsII έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο όπου εξηγεί αυτήν την ιστορική γεωμετρία και μαθηματικά.

OVER PYRAMIDSΤώρα, το επόμενο πρόβλημα είχε να κάνει με τη γεωμετρική κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας, ώστε να μπορεί να συγκρατεί το ενεργειακό δίκτυο στη Γη. Δημιουργήθηκε από τον Θωθ, ο οποίος ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος και ελεγκτής στην Αίγυπτο. Ας δούμε τις γεωμετρίες και τις συσκευές ελέγχου που ενεργοποιήθηκαν και τι σήμαινε αυτό για τις μορφές ζωής της Γης. Υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο του JonMitchell με τίτλο TheNewViewOverAtlantis, στο οποίο μπορείτε να δείτε τις γεωμετρίες και τους αντίστοιχους νόμους που δημιουργήθηκαν.

Ας δούμε μερικούς: Κοιτάξτε την εικόνα 6: Οι δύο ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ με την πυραμίδα εγγεγραμμένη είχαν 1746 πόδια περίμετρο. Το ημίτονο της γωνίας της πυραμίδας έτσι έγινε 51 μοίρες 51 λεπτά. Οι γωνίες του Επταέδρου (ημίτονο = 51 μοίρες 42 λεπτά) είχαν αρκετή προσέγγιση για να εκκινήσουν τον Επταεδρικό ΝΟΜΟ της ΓΗΣ. Ο μεγάλος ΡΟΜΒΟΣ είναι 66.600 τετραγωνικά πόδια γύρω από τους δύο κύκλους και την πυραμίδα. Ένας από τους νόμους που έχει σχέση με αυτόν τον αριθμό βγαίνει από την εσωτερική γνώση του Θωθ-Thoth (δηλαδή του Quetzalcoatl, σύμφωνα με τον Σίτσιν και άλλους ερευνητές).

Παράξενο; Όχι και τόσο. Οι νόμοι του QUKO = KUKO ή οι Νόμοι των Αντιστρόφων 26 (2+6) και 27 (2+7) = 8 + 9 = 17

(«17» Ο Κύριος των Νόμων του 17 — 17/27 = 0.629)

Για να αντιληφθείτε τη γνώση των αντιστρόφων του 27, δείτε την εργασία του WesBateman για τον νόμο των αντιστρόφων απο την εργασία του TheRodsofAmonRa. Ημίτονο = 27 μοίρες, κάθε πλευρά του Επτάγραμμου (εικ 5).

Αυτοί οι νόμοι χαρακτηρίζουν την αντίστροφη συντήρηση του σύμπαντος και την μεταφορά των ενεργειών. Κανονικά, αυτοί οι νόμοι είναι λίγο πολύ ομοιόμορφοι και κανείς δεν υπερχρησιμοποιείται, αλλά υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ όλων των 27. Πάντως, οι του Ωρίωνος και οι Ερπετοειδείς βρήκαν ότι αν συνδύαζαν περισσότερα από τα 666, όπως η χρήση ρόμβου με τον αριθμό 66600 τετραγωνικά πόδια στην κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας, τότε μεγιστοποιείται η εξαγωγή ενέργειας δίνοντας μια υπεραφθονία ΤΡΟΦΗΣ (ενέργεια). Ένα μέρος εκπέμπεται στον αστερισμό του Ηρακλέους. Δείτε εικ 19, 20 και 24 και θα καταλάβετε…

Στην εικ. 23 βλέπουμε ένα μικρό παράδειγμα του πώς γίνεται η συλλογή των ενεργειών από τους τόπους λατρείας, ασχέτως θρησκείας. Να η εξήγηση γιατί οι ναοί πάντοτε κτίζονταν πάνω σε κόμβους του ενεργειακού δικτύου (εικ. 25-26) του πλανήτη. Για καλύτερη αντίληψη του ενεργειακού δικτύου της γης δείτε: http://members.telering.at/t.faltejsek καιhttp://www.whale.to/m/cathie.html.

CLOSE SOULSΗ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ: Κανείς δεν διερωτάται γιατί οι τροχιές των πλανητών είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, κάθετο προς τον άξονα περιστροφής του ήλιου. Ίσως γιατί ο ήλιος δεν είναι αυτό που παραδέχεται η επίσημη επιστήμη. Μια υδρογονική βόμβα σε διαρκή έκρηξη; Πολλά δεν ταιριάζουν…

Πρόσφατα η NASA (δηλαδη NeverAStraightAnswer) παραδέχτηκε ότι ο ήλιος αποτελεί ηλεκτρικό φαινόμενο και έχει πυρήνα κάτω από τη φωτόσφαιρα calcium-ferrite. Κάτι, για το οποίο, ενώ θα έπρεπε να προκαλέσει θύελλες, επικράτησε σιγή. (http://www.thesurfaceofthesun.com/ καιhttp://www.thesurfaceofthesun.com/TheSurfaceOfTheSun.pdf . καιhttp://www.kronia.com/electric.html).

Βέβαια, πριν από εκατό χρόνια, κάποιοι αστρονόμοι πίστευαν ότι ο πυρήνας είναι σιδερένιος δόκτωρ Birkeland. Τελικά είναι ένας τεχνητός κύβος που περιστρέφεται με τρομερή ταχύτητα περί άξονα, με πολλούς βαθμούς ελευθερίας, οπότε οι πλανήτες, αν δεν είχαν τη γνωστή θέση, θα ρουφιόνταν από την ενεργειακή δίνη των πόλων… αλλά αυτό αποτελεί θέμα άλλου άρθρου.

Όσοι παρακολουθούν το site του soho της Nasa-Esahttp://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html θα έχουν αντιληφθεί τις συνεχείς μάχες των σκαφών των όντων με διαφορετικά DNA για τον έλεγχο του ηλιακού συστήματος. Σύνηθες μέσο μήκος των σκαφών 42.000 χιλιόμετρα (εικ18).

Οι βολές σφαιρών πλάσματος σε ενεργειακούς φακέλους δίνουν και παίρνουν, μαζί με τα stargates (εικ 11-12-16-17).  Το κεντρικό σκάφος ελέγχου είναι το suncruiser, όπως το έχουν ονομάσει διάφοροι ερευνητές. Μπορέσαμε και τα είδαμε μόνο όταν το Soho τοποθετήθηκε πάνω από το επίπεδο των τροχιών των πλανητών.

CIRKLE PYRAMIDΦΡΑΚΤΑΛΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ: Τι συμβαίνει τελικά; Ποιοι είναι αυτοί που μας κλέβουν την ψυχή; Πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία; Με τη διαταραχή λοιπόν την οποία δημιούργησε η Σοφία (βλέπε προχριστιανικούς Γνωστικούς), με ένα καλό σπρώξιμο από τους «κατοίκους» του μεγάλου χάους, δημιουργήθηκε μια φρακταλική θάλασσα μέσα στις πολλές της Δημιουργίας  παραγωγής ανόργανων παρασίτων με ηλεκτροκβαντική συνείδηση (εικ.9-10και 28) (στον κήπο σας) τα οποία τρέφονται με την ενέργεια την οποία συσσωρεύει η ψυχή, με τον κατάλληλο πολλών επιπέδων νοητικό προγραμματισμό.

Μπορούμε να συγκρίνουμε τους Archons (Βολαδόρες ή αλλιώς  Σκιά) και τους Flyers με μηχανές; Ο ερευνητής NigelKerner προτείνει τη σύγκριση αυτών των παρασιτικών οντοτήτων με μηχανές. Επίσης, μοιάζουν με προγραμματισμένους ιούς, στους οποίους λείπει κάτι στοιχειώδες από τη δομή τους. Μήπως είναι ένα είδος ψυχικών μηχανικών ιών σε σώματα ξένου DNA; Φαίνεται ότι και οι Archons και οι Greys έχουν πρόβλημα συνδέσεως με την Πηγή, όπως την αποκαλεί ο Kerner. Από μια ματιά, στο γνωστικό TheFirstApocalypseofJames(NHCV,3) διαβάζουμε έναν αποκαλυπτικό διάλογο με έναν μη ονομαζόμενο Δάσκαλο (Κύριος), ο οποίος δίνει μυστική γνώση στον James:

«Ο Κυριος είπε: ‘‘James πρόσεξε, θα σου αποκαλύψω το δρόμο της λύτρωσης. Όταν σε καταλαμβάνει θανάσιμος φόβος, πολλοί Archons θα στραφούν εναντίον σου, νομίζοντας ότι θα σε αιχμαλωτίσουν. Και ειδικά τρεις από αυτούς θα σε πιάσουν, αυτοί που παριστάνουν τους εισπράκτορες διοδίων. Όχι μόνο απαιτούν διόδια, αλλά κλέβουν τις ψυχές. Όταν βρεθείς κάτω από τη δύναμή τους, ένας από αυτούς που είναι ο επιβλέπων θα σου πει: “Ποιος είσαι, και από πού έρχεσαι”;

»Πρέπει να του πεις: “Είμαι ένα παιδί της ανθρωπότητας και προέρχομαι από την πηγή”

»Τότε αυτός θα σου πει: “Τι είδους παιδί είσαι και σε ποια πηγή ανήκεις”;

»Πρέπει να του πεις: “Είμαι από την προϋπάρχουσα Πηγή, και είμαι γέννημα της Πηγής”.

»Τότε θα σου πει: “Γιατί στάλθηκες έξω από την πηγή”;

»Τότε εσύ θα του πεις: “Ήρθα από Αυτόν που Προϋπάρχει, ώστε να παρατηρώ αυτούς του είδους μου και τους αλλογενείς”.

»Και θα σου πει: “Ποιοι είναι αυτοί οι αλλογενείς“;

»Κι εσύ θα του πεις: “Δεν είναι πλήρως αλλογενείς, γιατί προέρχονται από τη Σοφία που εξέπεσε (Achamoth), τη θηλυκή θεότητα που τους παρήγαγε όταν έφερε την ανθρώπινη φυλή κάτω από την Πηγή, την περιοχή του Προϋπάρχοντος. Έτσι δεν είναι τελείως αλλογενείς, αλλά είναι συγγενείς. Αυτό όντως είναι έτσι, γιατί αυτή που είναι η μήτρα από την οποία προέρχονται. Σοφία Achamoth, είναι από την Πηγή. Ταυτόχρονα είναι αλλογενείς, διότι η Σοφία δεν συνευρέθηκε με το όμοιό της στην Πηγή (το θείον αρσενικό έτερον ήμισυ), όταν τους παρήγαγε’’.

»Όταν επίσης σου πει: “Πού θα πας τώρα”;

»Εσύ θα του πεις: “Στο μέρος από το οποίο ήρθα, στην Πηγή, εκεί θα γυρίσω”.

»Και αν απαντήσεις με αυτό τον τρόπο, θα ξεφύγεις από τις επιθέσεις τους».

(NHC V, 3. 33 – 34: 1- 25. Translation from NHLE 1990, pp. 265-6 and Kurt Rudolf, Gnosis, p. 174-5.) Υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες σε αυτό το εδάφιο. Η ομοιότητα με τις σύγχρονες αναφορές «Στενών Επαφών» είναι αδιαμφισβήτητη: οι Archons επιφέρουν μια κατάσταση πανικού θανάτου, συχνά εμφανίζονται ανά τρεις, κάνουν απαγωγές (κλέβουν ψυχές).

Αυτές οι λεπτομέρειες ταιριάζουν με τη σύγχρονη παράδοση Εξωγήινων ΑΤΙΑ. Αλλά ξεφεύγοντας τελείως από τη σύγχρονη βιβλιογραφία, ο Γνωστικός Δάσκαλος δίνει επακριβείς οδηγίες για την αντιμετώπιση των αλλογενών οντοτήτων. Ο τεράστιος όγκος της σύγχρονης βιβλιογραφίας δεν δίνει καμία πληροφορία για την άμυνα σε αυτές τις επιθέσεις. Οι επαφικοί και οι απαχθέντες βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία έναντι των αλλογενών. Αλλά οι γνωστικές γραφές, όχι μόνο περιγράφουν τέτοιες επαφές αλλά δίνουν και τεχνικές άμυνας.

ΟΙ… «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ» Είπαμε πιο πάνω ότι ούτε το 50% των ανθρώπων δεν έχει ψυχή. Ουσιαστικά είναι ψυχοπαθείς με μάσκα λογικής. Ο συγγραφέας-ερεηνητής H. Cleckley, στο έργο του TheMaskofSanity αναφέρει:

«Ο παρατηρητής αντιμετωπίζει μια πειστική μάσκα λογικής συμπεριφοράς. Όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της μάσκας είναι ανέγγιχτα, δεν διαπερνιέται από ερωτήσεις που απευθύνονται στα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας. Ο εξεταστής δεν πέφτει ποτέ πάνω στο χάος που μερικές βρίσκεται ψάχνοντας από την εξωτερική επιφάνεια ενός παρανοϊκού σχιζοφρενούς.

»Οι διαδικασίες της σκέψεως διατηρούν τη νορμάλ φαινομενικότητα κάτω από την ψυχιατρική διερεύνηση και τα τεχνικά τεστ στα οποία υποβάλλεται για να έρθουν στο φως δυσδιάκριτες αποδείξεις παράνοιας. Η εξέταση αποκαλύπτει όχι μόνο μια κανονική δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται σαν μια συμπαγής και ουσιαστική δομική εικόνα της υγιούς και λογικής προσωπικότητας.

»Είναι μια κατάσταση στην κυριολεκτική έννοια, σαν παράδειγμα αυτού που ο Trelat (ιδιότητα, με μια λέξη) ονομάζει με τον εκφραστικό όρο lafolielucide. Επιπλέον, αυτή η δομή προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί με απαράλλαχτο τρόπο, όπως μια υγιής λογική προσωπικότητα. Οι λογικές διαδικασίες της σκέψεως δείχνουν να λειτουργούν τέλεια, ανεξάρτητα του πόσο εξιτάρονται κάτω από τις συνθήκες του πειράματος.

»Επιπλέον, ο παρατηρητής βρίσκει πειστικές τις εκφράσεις του λόγου, του προσώπου, τους τόνους της φωνής και όλα τα άλλα σημάδια, τα οποία θεωρούμε ότι δείχνουν συναισθήματα και μια φυσιολογική συμπεριφορά στην αντιμετώπιση της ζωής, όπως τη γνωρίζουμε από την εμπειρία τη δική μας και των άλλων.

»Όλες οι κρίσεις των αξιών και των συναισθημάτων δείχνουν υγιή αντιμετώπιση στις προφορικές εξετάσεις. Μόνο πολύ αργά, και με μια πολυσύνθετη αξιολόγηση βασισμένη σε πολλές μικρές εντυπώσεις, δημιουργείται η εντύπωση ότι παρά όλες τις άθικτες λογικές διαδικασίες, και τις φυσιολογικές συναισθηματικές επιβεβαιώσεις, και τη σταθερή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μη πλήρη άνθρωπο, και μάλιστα κάτι δείχνει ότι είναι μια κατασκευασμένη μηχανή, η οποία μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα.

»Αυτή η λειτουργούσα ψυχική συσκευή αναπαράγει συστηματικά όχι μόνο δείγματα ανθρώπινης λογικής, αλλά επίσης σωστές συναισθηματικές αντιδράσεις σε αντίδραση με όλα τα διαφορετικά ερεθίσματα της ζωής.

»Τόσο τέλεια είναι η αναπαραγωγή ενός πλήρους και κανονικού ανθρώπου, που κανένας από όσους τον εξετάσουν με κλινικές συνθήκες δεν θα μπορέσει να αποδείξει με επιστημονικό, αλλά και αντικειμενικό, τρόπο ότι δεν είναι αληθινός. Τελικά γνωρίζουμε, ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε, ότι η πραγματικότητα, με τη έννοια της πλήρους και υγιούς εμπειρίας της ζωής δεν υπάρχει σε αυτούς».

Ο Checkley περιγράφει ένα άτομο το οποίο μπορεί να μιμείται την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι κάτι λείπει εδώ. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια δυσδιάκριτη μηχανή αντανακλαστικών που μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα». Θυμηθείτε ότι ο Cleckley έχει να κάνει με κλινικές περιπτώσεις, που κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμά τους και τους έπιασαν, αλλιώς δεν θα είχαν περάσει από το γραφείο του…

ΟΙ… «ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ» Υπάρχουν όμως και «οι άλλοι» ψυχοπαθείς, τους οποίους ονομάζουμε Οργανικές Πύλες και είναι οι επιτυχημένοι ψυχοπαθείς. Οι περισσότερες οργανικές πύλες δεν έχουν την τάση να παραβαίνουν τους νόμους. Κυνηγούν τις επιρροές Α (όρος του Mouravief) δηλαδή το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής. Η διαφορές στους σύγχρονους δεν γίνονται αντιληπτές με τις αισθήσεις. Τα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι ποιο όμορφοι και δυνατοί. Οι άνθρωποι «έπεσαν» γιατί αποτέλεσαν το κυριολεκτικό πεδίο μάχης κάποιων «οντοτήτων», έτσι έχασαν δέκα αλυσίδες από το DNA τους, χωρίστηκε ο εγκέφαλος σε δύο ημισφαίρια κλπ.

Η πτώση έγινε από το κυνήγι του χρυσού για λογαριασμό των ερπετοειδών του κατώτερου αστρικού. Εάν σάς ενδιαφέρει, ψάξτε τα βραχογραφήματα του Παγγαίου, και τον Frank Herbert. Έτσι σήμερα, με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή. Όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του, το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανρθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γι’ αυτό οι ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή. Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες. Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια. Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα φυτά. Γι’ αυτό οι ψυχοπαθείς έχουν τόσο παρόμοια συμπεριφορά.

Σε μιαν οργανική πύλη, τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο. Το έμψυχο ον βλέπει έναν καθρέφτη της δικιάς του ψυχής, όταν προσδίδει ιδιότητες ψυχής σε τέτοια όντα.

Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας, ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που «νομίζετε» ότι έχετε γνωρίσει.Επαναλαμβάνουμε: Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα στις ίδιες οικογένειες. Ο αδελφός σας, η αδελφή, μητέρα, πατέρας, κόρη ή γιος… Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου ή στον απέναντι δρόμο που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος. Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας, και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ’ αυτήν τη θέση: να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι, με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους.

Η ΚΥΜΑΤΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΠΕΔΙΟΥ (ΨΥΧΗ) Πώς ξεφεύγει κανείς από την κόλαση που ζούμε; Ίσως πρέπει να δούμε τα πράγματα αδογμάτιστα και με ανοιχτό νου. Τρόποι υπάρχουν, άγνωστοι στους πολλούς σε μεγάλο βαθμό. Αν έχετε ακόμη κάποια ευαισθησία και κάτι ριγεί στα κατάβαθα του εαυτού σας, συνεχίστε την ανάγνωση.

ESCAPE SOUL«Η επαφή με το Κοσμικό Ενεργειακό Δίκτυο είναι χαρακτηριστική: Κα­θώς η κρυσταλλομορφή του ανθρώπινου βιοδικτύου  προσεγγίζει προς την αντίστοιχη γεωμετρική “υποδοχή” του μεταπε­δίου –σαν το μικροσκοπικό κομματάκι ενός τερά­στιου παζλ που τείνει να θηλυκωθεί στη θέση του– το άτομο πλημμυρίζει από μια ιλιγγιώδη αίσθηση ασύλληπτης φρα­κταλικής (fractal) απεραντοσύνης πέρα από κάθε περιγραφή.» Εάν λάβουμε υπόψη την κυματοκρυσταλλική δομή του αν­θρώπινου βιοπεδίου, η μετάβαση σ’ έναν άλλο κόσμο μπο­ρεί να θεωρηθεί και σαν διαδικασία εκπομπής – λήψης ενός “σή­ματος” που λέγεται “άνθρωπος”.

Όμως η ισχύς, η μορφή ή το περιεχόμενο ενός σήματος μπορεί να ποικίλλουν ανά­λογα με τις δυνατότητες του πομπού. Έτσι, εάν μεταφέ­ρουμε τα πα­ραπάνω σε πιο εμπειρικούς όρους, λέμε ότι μια διάβαση του Δικτύου μπορεί να είναι χαμηλής, μέσης ή υψηλής μεταβλητό­τητας». Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να «κλείσω» καλύτερα αυτό το κείμενο, παρά με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Χένρυ Κάττνερ, Μανία.

«Χώρια απ’ αυτό, το ν’ αποποιείται κανείς τις δυσάρεστες ευθύ­νες είναι ένα λυπηρό ανθρώ­πινο ιδί­ωμα. Επί αιώνες η τάση ήταν μια απομάκρυνση από τον ατομικισμό. Η κοινω­νική ευθύνη είχε πλέον φτάσει ως το ση­μείο όπου ο καθένας, θεωρητικά, ήταν πράγματι ο “φύλα­κας του αδελφού του”, το στήριγμα του διπλα­νού του.»Τελικά, όλοι έφτιαξαν έτσι έναν ωραίο κύκλο και κατέρρευσαν με χάρη ο ένας στην αγκα­λιά του άλ­λου. Κι όσο αποκτούσαν γνώσεις και πείρα άρχισαν σταδιακά ν’ αναλαμβάνουν και τις ευθύνες που τόσο εύκολα τους παραχωρού­σαν τα άνευρα πλήθη. Ήταν μια αρκετά σταθερή κοινωνία – για μια ράτσα που ήδη ψυχορραγούσε».

Αν τώρα νοιώθετε μια μανία μέσα σας να κινείται σε δίνες, μετά την ανάγνωση αυτού του περίεργου άρθρου, ίσως να καταλάβατε ότι «Δεν Υπάρχει Χώρος Για Τον Άνθρωπο Εδώ»…

Βαθιά μέσα στον καθένα μας, κρύβεται ατόφια όλη η κλίμακα της εξέλιξης, από την πρώτη ζωντανή πρωτοπλασματική σταγόνα που κολυμπούσε στις αρχέγονες θάλασσες της Γης ως το πιο εξελιγμένο θηλαστικό ζώο, πριν αυτό αποκτήσει την ανθρώπινη ιδιότητα – κρύβεται το αληθινό ζώο, πριν στον εγκέφαλό του καθίσει η σκόνη της ανώτερης νόησης και το μετατρέψει σ’ αυτό που λέμε “άνθρωπο”.

Όλοι μας, κάπου βαθιά μέσα μας, κολυμπάμε σε αρχαίες θάλασσες, έρπουμε σε αρχαία εδάφη, πετάμε σε αρχαίους ουρανούς και τρέχουμε σε αρχαία δάση. Σε πλήρη άγνοια της ανθρώπινης σκόνης που νομίζει ότι κυριαρχεί σε όλα αυτά τα παράξενα εσωτερικά πλάσματα.

Το περισσότερο που μπορεί να ελπίζει ένας ανθρώπινος νους είναι να μπορέσει να κουμαντάρει ως ένα βαθμό τις δυνάμεις αυτές, τουλάχιστον αρκετά ώστε να εκμεταλλευτεί την ισχύ τους χωρίς να τον κατασπαράξουν. Είναι δικές του δυνάμεις, ναι, που όμως είναι ουσιαστικά σαν ξένες, αφού την ύπαρξή τους την αγνοεί ή, ακόμη χειρότερα, την περιφρονεί, εφησυχάζοντας με τις δήθεν δυνάμεις της ανθρώπινης «ιδιότητας» που την αποκαλεί “μυαλό”.

Γιατί ο μόνος Δρόμος Δύναμης είναι εκείνος που θα σας εξοικειώσει με όλα όσα είσαστε, που θα σας μάθει να κολυμπάτε, να έρπετε, να πετάτε και να τρέχετε μαζί με τους προ-εαυτούς σας στους ίδιους σκοτεινούς τόπους που μονάχα εκείνοι ξέρουν. Μονάχα έτσι θα αποκτήσετε τη δύναμή τους. Το γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος είναι αυτονόητο. Αν το ανθρώπινο στοιχείο μας δεν ενοποιηθεί –αν “δεν τα βρει”– με όλα τα προηγούμενα στοιχεία της υπόστασής μας, τότε δεν θ’ αποκτήσει ποτέ τη δύναμή τους ή, αν το επιχειρήσει απροετοίμαστο κι αποκομμένο από αυτά, τότε τα θηριώδη βαθύτερα στοιχεία θα τον κατασπαράξουν στο πι και φι, μεταφορικά, αλλά ίσως και κυριολεκτικά.

Η έννοια της Ατομικότητας είναι θεμελιώδης. Η θετική δράση πάντοτε ξε­κινά από ένα κέντρο, το Άτομο. Το κοπάδι (σύνολο, κοινωνία κτλ) είναι εχθρικό ή απλώς ακολουθεί. Η Αθανασία ισχύει μόνο για το Άτομο. Το κοπάδι είναι πάντοτε θνητό.

Αντίθετα απ’ ό,τι θα φανταζόταν ένας αδαής, η εξατομίκευση, η δια­μόρφωση και εντατικοποίηση της ατομικότητας και η απομάκρυνση από κάθε έννοια κοπαδιού, αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την δημιουργία ενός Ελεύθερου ανθρώπου. Το Ατομον είναι το κλειδί για την δημιουργία της υπέρ – οντότητας.

Το άρθρο είναι γεμάτο από συνδέσμους που τους πρόσθεσα για να κάνω το ταξίδι ποιό εύκολο αλλά και ποιό συναρπαστικό –λες και δε είναι από μόνο του- ψάξτε τους και βρείτε κι άλλους. Αν νομίζετε πως είναι δύσκολο σαν Σκέψη απλά κοιτάξτε γύρω σας και δείτε μόνοι σας ποιοι σας κλέβουν την ψυχή … αν και όσοι έχετε ψυχή!!

http://www.terrapapers.com/?p=2955

dionios