ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ!

– «Την εποχή της μεγάλης αποστασίας του Κρόνου τρεις πλανήτες του αστρικού συστήματος του Ωρίωνα κατελήφθησαν ύστερα από αιφνιδιαστική επίθεση από τους αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως και προσχώρησαν στις δυνάμεις της αποστασίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ αυτών και των υπολοίπων πλανητών που έμεναν πιστοί στην συμμαχία της Λύρας υπό τον Απόλλωνα.

Οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις για να επιβιώσουν κατέφυγαν σε υπόγειες σπηλαιώσεις των πλανητών τους, ενώ οι ανώτερες κοινωνικές τάξεις, οι επιστήμονες και τα ιερατεία, κατέφυγαν με τεράστια σκάφη στα αστρικά συστήματα του Λαγού, του Αετού, του Πρόκυνος, του Σειρίου και στην Γαία.

Οι πρώτη αποστολή φυγάδων που έφθασε στην Γαία από τον πρώτο καταληφθέντα πλανήτη του Ωρίωνα, ήταν ψηλοί και ξανθοί και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της σημερινής Ισλανδίας. Οι φυγάδες από τον δεύτερο πλανήτη είχαν χαρακτηριστικά μεσογειακού τύπου και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Αιγύπτου και οι φυγάδες από τον τρίτο πλανήτη είχαν χαρακτηριστικά των σημερινών ερυθροδέρμων και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή Γιουκατάν του Μεξικού.

Εις ανάμνηση της φυγής τους και από νοσταλγία για την πατρίδα τους, υλοποίησαν το σχήμα του αστερισμού του Ωρίωνα στην Γαία, με τις πυραμίδες της Αιγύπτου και του Μεξικού..»

Μηνύματα Ολυμπίων