Για πολύ καιρό αναρωτιόμουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω την υλοποίηση μιας ακόμη δημιουργίας μέσα στο διαδίκτυο, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, έχοντας  πάντα σαν στόχο να διεισδύσω στο κέντρο της ύπαρξή σας και αν θέλετε στο κέντρο της καρδιάς σας.

Σε μια εποχή κρίσης αξιών και γενικευμένης απαξίωσης  έφτανε μόνο μια ματιά εντός μου για να αναγνωρίσω , πως εγώ πρέπει να δώσω την εντολή για την υλοποίηση αυτής της δημιουργίας.

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα  ην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, είναι γιατί θέλω να καταθέσω αλήθειες, αφενός μεν να δούνε με τα μάτια τους οι άνθρωποι και να αναγνωρίσουν ότι εκπαιδεύτηκαν να πιστεύουν σαν αλήθεια πέραν πάσης αμφιβολίας μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ (το ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ).

Μεγαλώνουμε και διδασκόμαστε την τέχνη της φυγοπονίας, της μοιρολατρείας , τις αναρίθμητες εξισώσεις και φιλολογικά  ψεύδη, με τα οποία μας βομβαρδίζουν συνεχώς. Τι ειρωνεία!!!!

Δεχόμαστε να διδαχθούμε την τέχνη της μωρίας και επιτρέπουμε να λησμονούμε τον παράγοντα του ιδεώδους , το οποίο επίσης λησμονούμε  πως αποτελείται από την σκέψη ή εθελοτυφλούμε  πως αποτελείται από τον ορθολογισμό και το όραμα , το συναίσθημα με σκοπό την υλοποίηση.

Έχοντας πάντα την επιλογή της συνδημιουργίας  του δικού μας μικρόκοσμου είτε με θετική φαντασία  είτε με αρνητική .

Αυτό τελικά είναι Ελεύθερη Επιλογή, η μοναδική Ελεύθερη Επιλογή-Βούληση. Έχεις επιλογή σ΄αυτή τη διάσταση? Αφού τα πάντα είναι προεπιλεγμένα για σένα ?

ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΜΜΕ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ – ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ…

Γενετικά τροποποιημένα υβρίδια κατευθυνόμενα  με ευφυΐα από την  ΑΟΡΑΤΗ-ΟΡΑΤΗ ΣΥΝΑΡΧΙΑ και τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, (σκοτεινή ελίτ), πιόνια της Σκοτεινής Συναρχίας.

Αντ΄αυτού επιλέγουμε να κληρονομούμε  ένα παρελθόν ψεύδους  ανάγοντάς το σε θεό μας και με το ίδιο αμείωτο θράσος το κληροδοτούμε  στους απογόνους μας. Λησμονούμε το εκ γενετής μας δικαίωμα της ενακοής και κρατήσαμε μόνο την ακοή.

Γυρίσαμε την πλάτη μας στην Αγάπη, την Ακεραιότητα ,την Αθανασία , για να αγκαλιάσουμε ξεδιάντροπα την κώφωση, την ιδιοτέλεια ,το φόβο και τι θάνατο  αποδίδοντας τους στο μέγιστο των αξιών.

Παίρνοντας σαν αρχή όλα τα παραπάνω δίνουμε την ευκαιρία  σε σας να επιλέξετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ .

Σεβόμενη πάντα τον αναγνώστη είμαι ανοιχτή στα σχόλια σας και τις προτάσεις σας

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΥΑ ΒΑΝΙΩΤΗ