Από τις Αίθουσες Amenti που κατασκεύασε ο Ερμής δημιουργήθηκε ο άνθρωπος στην γη:

Από τις Αίθουσες Amenti που κατασκεύασε ο Ερμής δημιουργήθηκε ο άνθρωπος στην γη:

amentiΣήμερα εμείς οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι αυτά που διδαχτήκαμε στα σχολεία είναι και τα σωστά. Και όμως δεν είναι έτσι. Ένα παράδειγμα. Τα τελευταία 100 χρόνια ξέραμε από την φυσική, ότι κάθε άτομο  είναι σαν ένα καρπούζι, και τα ηλεκτρόνια είναι μέσα σε αυτό, όπως και οι σπόροι του καρπουζιού.  Η κβαντική φυσική όμως σήμερα τα ανατρέπει και μας λέει τώρα, ότι το άτομο, ο επιστήμονας, που διεξάγει το πείραμα επηρεάζει το αποτέλεσμα. Τα πάντα εκπέμπουν κύματα, από την σκέψη μέχρι τις πέτρες . Αυτά τα κύματα μεταξύ τους αλληλοεπιδρούν . Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες που κάνουν το πείραμα συμμετέχουν συνειδησιακά στο πείραμα και μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του πειράματος .

Πάμε τώρα στο θέμα μας  .Μιλούν κορυφές επιστημόνων. Έγραψα παλαιότερα ότι εμείς οι Έλληνες ήρθαμε από τον Σείριο. Αυτό λένε και οι επιστήμονες με την διαφορά ότι δεν αναφέρουν τους Έλληνες .Λένε φωτεινά όντα . Ας είναι. Αυτά τα φωτεινά όντα με την βοήθεια του Ερμή , κάνανε αίθουσες Το αναφέρει πρώτος ο Ερμής ,τις οποίες τις ονόμασε  Amenti . Η πρώτη αίθουσα δημιουργήθηκε στην Αίγυπτο ,έτσι την έλεγαν οι ιερείς (Amenti) και έτσι την ξέρουμε τώρα .Υπάρχουν σε 24 σημεία τις γης τέτοιες αίθουσες .Κρήτη, Αμερικάνικη, Θιβέτ κλπ. Όλες είναι μέσα στην γη. Οι Αίθουσες Amenti χρησιμοποιούνται κυρίως για να δημιουργήσουν νέες φυλές ανθρώπων. Το δωμάτιό είναι κατασκευασμένο από υλικό που μοιάζει με πέτρα.Στη μέση του δωματίου είναι ένας κύβος, και η άνω επιφάνεια του κύβου έχει μια φλόγα που δημιουργήθηκε από τον Ερμή  και τα φωτεινά όντα. Στον λαβύρινθο της Κρήτης όλη την διαδικασία την επέβλεπε η Αθηνά .Η φλόγα έχει χρώμα μπλε-άσπρο και το ύψος της είναι 5 ή 6 πόδια (1.2 έως 1.5 μέτρα), και περίπου τρία πόδια (0,9 m) διάμετρο. Αυτό το φως είναι καθαρή συνείδηση, το οποίο είναι το πλανητικό «αυγό», που λέει ο Ορφέας, και έχει σχεδιαστεί για να είναι σε θέση να κατασκευάζουν ανθρώπους .Η φλόγα αυτή είναι η ψυχή .Κομμάτι από αυτήν παίρνετε και τοποθετείτε σε κάθε άνθρωπο .Μετά τον θάνατο του ανθρώπου η ψυχή επιστρέφει .Είναι αθάνατη.

–Πως έγινε ο πρώτος άνθρωπος από την αίθουσα Amenti που έκανε ο Έλληνας Ερμής :

Έγραψα χθες ότι ο Ερμής με τα φωτεινά όντα που λένε οι ξένοι που ήρθαν από το Σείριο (οι Ελληνες) σχημάτισαν τις αίθουσες Amenti, που στο κέντρο έχει ένα φως. Αυτό το φως είναι η καθαρή συνείδηση, το πλανητικό «αυγό», που λέει ο Ορφεύς, και έχει σχεδιαστεί για να είναι σε θέση να κατασκευάζουν ανθρώπους .Η φλόγα αυτή είναι η ψυχή .Κομμάτι από αυτήν παίρνετε και τοποθετείτε σε κάθε άνθρωπο .Μετά τον θάνατο του ανθρώπου η ψυχή επιστρέφει .Είναι αθάνατη.Τα φωτεινά αυτά όντα (οι Ελληνες) ήταν 32 άτομα .16 άνδρες και 16 γυναίκες που ήταν παντρεμένοι και σχημάτιζαν μια οικογένεια. Ήταν της 4ης διάστασης.( Εμείς είμαστε της 3ης  διάστασης .Πάτος δηλ.)Τριάντα δύο άνθρωποι παντρεμένοι μεταξύ τους,να αποτελούν μια οικογένεια – αυτό ακούγεται παράξενο. Στη Γη, μια οικογένεια για να αποκτήσει παιδιά ,την σχηματίζει όταν παντρευτεί ένας άνδρας με μια γυναίκα . Αυτό συμβαίνει γιατί ο ήλιος μας έχει βασικό στοιχείο το υδρογόνο.Το υδρογόνο έχει ένα πρωτόνιο και ένα ηλεκτρόνιο . Εμείς εδώ στην γη αναπαράγουμε αυτή τη δομή του υδρογόνου, και έτσι παντρεύεται ένας άνδρας (ηλεκτρόνιο) με μια γυναίκα ( πρωτόνιο ). Αν είμασταν σε έναν άλλο πλανήτη όπου ο ήλιος έχει π.χ. το ήλιο και όχι το υδρογόνο ( το ήλιο αποτελείται από δύο πρωτόνια και δύο νετρόνια),τότε χρειάζονται δύο άνδρες και δύο γυναίκες να ενωθούν για να έχουν παιδιά. Στον Σείριος Β, ο οποίος είναι ένας λευκός νάνος / ένα πολύ πυκνό αστέρι / και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, εκεί το σύστημα αποτελείται από το γερμάνιο ,αριθμό 32 (16 ηλεκτρόνια και 16 πρωτόνια) και για να γεννηθεί ένα παιδί χρειάζεται η οικογένεια να αποτελείται από 16 άνδρες και 16 γυναίκες .Αυτά τα ζευγάρια μπήκαν στην φλόγα της αίθουσας Amenti. Δώσανε παιδιά υψηλά . (5,5-6 μέτρα) σε ύψος. Μετά από εργαστηριακά πειράματα κατόρθωσαν να κάνουν 7 μήτρες γύρο από το φως .

αμεντι 3

 

Αυτού είναι και το δένδρο ζωής . Όλοι οι εξωγήινοι αυτό κάνανε Τώρα γιατί 7 μήτρες; Γιατί ο άνθρακας κυριαρχεί στην γη .Έχουμε τον C14 με 7 ηλεκτρόνια και 7 πρωτόνια.(7+7=14). Αφού βρήκαν το δένδρο ζωής όλοι οι εξωγήινοι  και ο θεός των χριστιανών, κάνανε πειράματα γενετικά και στο τέλος κάνανε τον άνθρωπο. Επειδή κουράστηκα να καταλήξω εδώ λέω  σκούριασε το μυαλό μου, με έπιασε απελπισία και θα τα παρατούσα .Διαβάζω όμως τυχαία ότι οι επιστήμονες 10δες χρόνια προσπαθούν να λύσουν τον συμβολισμό του δένδρου ζωής που υπάρχει σε όλες τις μυθολογίες των λαών .

δενδρο ζωησ ανουνακιΤώρα κατάλαβα τι δυσκολία συνάντησαν αυτοί που έγραψαν την Βίβλο και γράψανε απλά ήρθε στα κέφια του ο θεός και έφτιαξε τον Αδάμ από χώμα και νερό. Απλά πράγματα .Όχι σκοτούρες .Το ίδιο έκανε και ο Σιτσιν .Κατευθείαν πήραν οι εξωγήινοι Ανουνάκι ωάριο από θηλυκό πιθηκάνθρωπο πήραν και σπέρμα εξωγήινου ,βάλανε το έμβρυο σε μια θηλακιά ανουνακι και έφερε μετά την κύηση τον πρώτο άνθρωπο τον Αδάμ . Πάνω το δένδρο ζωής σε μυκηναϊκό αγγείο . Μετρήστε έχει 6 αριστερά φύλλα (άνδρες) και αντίστοιχά 6 δεξιά (γυναίκες) και 1 κορυφή με το αντίστοιχο στην ρίζα θα είναι. Αριστερά το δένδρο ζωής στους Ανουνάκι. Πάλι 7 αντίστοιχα ζευγάρια έχει.Το ίδιο στην Ινδία, Αμερική κλπ.—

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ