Η κβαντική φυσική είναι το μέλλον του ανθρώπου:

Ο Πλάτων έλεγε ότι ο άνθρωπος αποτελείται από 5 στοιχεία .Από  το στοιχείο γη που αποτελεί το πυκνό σώμα του ανθρώπου, δηλαδή, η σάρκα, το στοιχείο του νερού – το νερό στο σώμα κατέχει το 80-90% του βάρους του ανθρώπου , το  αιθερικό σώμα ,(αυτό το καταλαβαίνουμε όταν κάποιος χάσει π.χ. τα δάχτυλα του αισθάνεται ότι πονούν αν και δεν έχει δάχτυλα .) και που είναι ένα στοιχείο της φωτιάς –την ψυχή και τον αιθέρα.

Σήμερα νομίζουμε ότι η τεχνολογία μας είναι πολύ ανώτερη από των αρχαίων ( εννοώ ιδίως προ του κατακλυσμού).Και όμως  η σημερινή τεχνολογία ξέρει και θεραπεύει όσο μπορεί, μόνο το ένα από τα 5 στοιχεία Αυτό της σάρκας .Οι ελληνες υπερβόρειοι ήξεραν και τα πέντε στοιχεία γι αυτό δεν είχαν και αρρώστιες και ζούσαν και 1000 χρόνια .Τώρα τα κύτταρα αν αργήσουν να αντικατασταθούν , έρχονται τα γηρατειά. Αν πολλαπλασιάζονται πιο γρήγορα έρχονται οι αρρώστιες (καρκίνος).Υπάρχει ένα γονίδιο που ονομάζετε απόπτωση, ή «γονίδιο θανάτου». Αυτο το γονίδιο είναι αιτία που πεθαίνουμε.

dna quantum - Copy  ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗΟι υπερβόρειοι ελληνες ξέρανε να το απενεργοποιούν  και να έχουμε μια καινούργια αναγέννηση και με αυτές τις αναγεννήσεις έφταναν τα 1.000 χρόνια .Αυτά τα μυστικά χάθηκαν .Μας βάλανε να μάθουμε μέσω θρησκειών και εκπαίδευσης αλλά πράγματα για να μην ψάξουμε τον σωστό δρόμο. Είδατε τι λένε οι χριστιανοί .Κάψανε όλες τις βιβλιοθήκες και είχαν σλόγκαν πίστευε και μη έρευνα. Τώρα οι σημερινοί προσπαθούν να μας πείσουν με το μη δεν εννοούν να μη ερευνούμε λες και είμαστε ανόητοι Και να είναι αυτό που λένε γιατί κάψανε τις βιβλιοθήκες; Άντε τώρα εξ αιτίας τους πεθαίνουμε στα 70-80 χρόνια και είμαστε και ευχαριστημένοι. Ευτυχώς παραμέρισαν τους παπάδες και τώρα βρήκανε οι επιστήμονες την κβαντική φυσική .Θα σωθούμε .Θα ανακαλύψουν αυτά που ξέραν οι πρόγονοί μας . Διαβάζουν μανιωδώς τους σοφούς μας .Κάποτε θα βρουν τον τρόπο να εξουδετερώνουν το γονίδιο του θανάτου και θα ζουν οι άνθρωποι χίλια χρόνια.                    (ΦΩΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ)