reptilian 2ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΥΡΑΣ
«Οι σαυροειδείς που βρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα προέρχονται από πλανήτες του άστρου α του αστερισμού της Σαύρας, ανήκουν στην ουράνια αποστασία και είναι από τους πιο φανατικούς και μισάνθρωπους αποστάτες.»

«Στο απώτατο παρελθόν οι οντότητες από τον αστερισμό της Σαύρας, οι σαυροειδείς, επισκέφθηκαν τη Γαία σαν τεράστιες σαύρες έρποντας επί της επιφανείας της, επειδή η βαρύτητα της Γαίας ήταν μεγαλύτερη από τη βαρύτητα του πλανήτη τους και μόνο όταν υπήρχε ανάγκη βάδιζαν όρθιοι.

Ήταν όντα αποκρουστικά που προκαλούσαν τρόμο και εφιάλτες. Οι κόρες των ματιών τους ήταν κάθετες για να μπορούν να καλύπτουν την διάσταση του ύψους επειδή σερνόταν πάνω στη Γαία. Η γλώσσα ήταν διχαλωτή και το στόμα τεράστιο, το δέρμα τους ήταν παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο κάτω μέρος των φιδιών και της σαύρας.

reptilian humanΕίχαν τη δυνατότητα να αλλάζουν μορφήμε τη σκέψη και να παίρνουν αυτή των ανθρώπων αλλά κάτω από τις βαρυτικές, ηλεκτρομαγνητικές και συνθήκες φωτισμού της Γαίας παρουσίαζαν αστάθεια μορφής και χωρίς εξωτερική αιτία μετέπιπταν και πάλι σε τερατώδη ερπετά. Μόνο το ιερατείο τους είχε τη δυνατότητα να παραμένει πολύ περισσότερο χρόνο με ανθρώπινη μορφή.

Επειδή η ερπετοειδής μορφή τους δεν προσφερόταν για το γήινο περιβάλλον, κατασκεύασαν ανθρώπινα υβρίδια. Προέκταση αυτών των υβριδίων, θεωρούνται σήμερα ένα τμήμα των Άγγλων, και των Εβραίων της διασποράς σε Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ. Είναι εξόχως κακοί και αντιανθρώπινοι.» !!!

«Σκοπός τους είναι να ελέγξουν νοητικά και ψυχολογικά τις μάζες των ανθρώπων με τα ιερατεία, και με ηλεκτρονικά μέσα επηρεασμού να κατευθύνουν τη θέλησή αυτών, να εξαλείψουν κάθε διάθεση αντίδρασης
και να ρυθμίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας όπως αυτοί θέλουν, έτσι ώστε να κυριαρχήσουν χωρίς αντίσταση
rept eye human«Σήμερα οι αποστολές των σαυροειδών στη Γαία έχουν πυκνώσει, λόγω
του γενικού πολέμου που κήρυξε η κραταιά αυτοκρατορία της Ανδρομέδας
κατά των αποστατών. Συντονίζουν τα γήινα σαυροειδή υβρίδια που κατέχουν υψηλές θέσεις διοίκησης, ώστε να είναι πειθήνια όργανά τους και να εκτελούν
πιστά τις εντολές τους. Η συμπεριφορά τους προς τους ανθρώπους είναι
εχθρική. Βλέπουν τον άνθρωπο σαν πρωτόγονο, υποανάπτυκτο και κατώτερο είδος για εξόντωση.»