Οι 19,5 μοίρες στην γη και στους πλανήτες , έχουν συνδεθεί με πολλά μυστήρια. Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος έχουν σημαντικές ανωμαλίες στην περιοχή των 19,5 βαθμών.

Το ίδιο και στην γη.

Αυτό το ήξεραν καλά οι προγονοί μας .Τώρα τα τελευταία χρόνια αρχίζουμε να τα μελετάνε και οι τωρινοί επιστήμονες .Ο πύραυλος Mars Pathfinder προσγειώθηκε στο γεωγραφικό πλάτος 19,5 μοίρες στον Άρη στις 4 Ιουλίου 1997 .

jupiter-grs-hubble-shrink-panel-580x399Υπάρχει μια κηλίδα στον πλανήτη Δία που βρίσκεται φυσικά που αλλού; Στις 19,5 μοίρες..

Οι αρχαίοι Έλληνες, οι προγονοί μας δεν ήταν βλάκες . Δεν σκεπτόντουσαν τόσο απλοϊκά .Απλοϊκά άρχισαν να σκέπτονται όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και όλος ο κόσμος πριν από 1600 περίπου χρόνια ,όταν επικράτησε ο χριστιανισμός.

Τότε όλο τον κόσμο τον κάνανε μια μάζα και βρίσκονταν και βρίσκονται πάντα σε κατάσταση κοπαδιού μέσα στο μαντρί.. Φρόντιζαν και φροντίζουν να βρίσκονται σε άγνοια τα πρόβατα ,και αυτοί ήταν και είναι οι τσοπάνηδες . Είναι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη και του ηλιακού συστήματος με το DNA ερπετών κυρίως, ποντικών, γουρουνιών, σκύλων, φτερωτών όντων κλπ.κλπ .Φυσικά σκόπιμα διατηρούν την ανθρωπότητα κάτω από σχεδόν απόλυτο νοητικό έλεγχο. Είναι γνώστες των αποκαλούμενων υπερτεχνολογιών.
Κάποιοι όμως γνώριζαν και γνωρίζουν κάποια ψίχουλα από την μερική γνώση του μακρινού παρελθόντος και λέω μερική, γιατί το κωμικοτραγικό είναι ότι μόνο ο άνθρωπος στην Γη από όλες τις εξωγήινες φυλές (ανθρώπινες και μη) δεν ξέρει την πραγματική δομή των διαστάσεων, της υφής του χρόνου, και τις τεχνολογίες ελεύθερης ενέργειας.

Η βλακεία και η παραπληροφόρηση υπάρχει και γίνεται συνειδητά από τον ακαδημαϊκό χώρο.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει χρησιμοποιήσει Ανώτερα Μαθηματικά (τεχνικές Αρμονικού )

Γίνομαι πιο σαφής .

10653559_652392208230162_2904872247656480545_nΕδώ  ο ομφαλός των Δελφών .Εμείς οι ξύπνοι λέμε ότι τον ομφαλό τον σκαλίσανε σαν αλυσίδες για πλάκα . Και όμως είναι τα τρία πλέγματα που περιβάλουν την γη . Εκεί που ενώνονται (οι κόμβοι) ήταν κτισμένα οι αρχαίοι ναοί, οι πυραμίδες κλπ. Εκεί γίνονται πολλά και μεταξύ αυτών έχουμε την ελεύθερη και ανεξάντλητη ενέργεια και την μεταφορά στο παρελθόν και στο μέλλον .Αυτά που λένε, ότι αναθυμιάσεις έβγαιναν στους Δελφούς και παραμιλούσαν οι πυθιες, να πάνε να καθίσουν οι ίδιοι που τα λένε και να δούνε ότι δεν θα πάθουν τίποτα ,γιατί δεν ισχύει αυτό. Αν έβγαιναν πράγματι αναθυμιάσεις ,τότε Θα πέθαναν .Θα δηλητηριαζόντουσαν .Δεν ακούσαμε όμως καμιά πυθία να πέθανε. Ξέρω ότι δεν θα το καταλάβετε και τόσο καλά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς .

Στο Nagasaki, στην Ιαπωνία στις 9 Αυγούστου 1945 έριξαν ατομική βόμβα .Η επίσημη ανακοίνωση ήταν για να σταματήσει ο πόλεμος . Τώρα όμως αυτοί που ψάχνουν βρίσκουν άλλα.

nagasakiΤο Ναγκασάκι βρίσκεται ακριβώς στον 33ος Βόρειο παράλληλο της γης. Αυτός επηρεάζει τις 19,5 μοίρες Βόρειο πλάτος της γης. Θα πείτε και τι έγινε; Εδώ υπάρχει το Υπερδιαστατικό ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΟ (Πλατωνικό Στερεό, ο Πλάτωνας το πρωτοείπε) ενεργειακό πλέγμα της Γης.

Τι υπάρχει σε αυτό το πλέγμα που είναι σχεδιασμένο και στον ομφαλό των Δελφών ;

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στην γη καταγράφονται σαν από μια κάμερα .Αποθηκεύονται λοιπόν σε αυτό το Πλατωνικό Στερεό, ένα από τα τρία πλέγματα που καλύπτουν την γη Αυτό το πλέγμα είχε μισοκαταστραφεί από τον πόλεμο του Δία με τους τιτάνες .

vomvaΡίχνοντας την ατομική βόμβα 33 μοίρες στο Ναγκασάκι , επηρέασε και ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ και έσβησε τα γεγονότα που ήταν γραμμένα στις 19,5 μοίρες Βόρειο πλάτος της γης .

Θα πείτε και τι έγινε;

Μας έσβησαν όλα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα στην γη .

Είναι σαν να κατέστρεψαν το βίντεο το φιλμ που είχε ότι συνεβει στην γη .

11426676_652392701563446_6919896106118320560_nΑυτό το πλέγμα ήταν από χιλιάδες χρόνια φτιαγμένο από άλλους .Τώρα με την κβαντική φυσική έχουμε τα μέσα να διαβάσουμε το πλέγμα του Πλάτωνα .

Αλλά φρόντισαν και το κατέστρεψαν .Όλες οι πυρηνικές δοκιμές δεν ήταν τυχαίες. Να γιατί δεν ξέρουμε τους πρόγονούς μας .Πάμε να τους καταλάβουμε τώρα ,αλλά είναι σαν να ανοίγουμε ένα ρολόι με τσεκούρι.

 

11535796_652392268230156_360268953966484801_nΣτον Αρη η Κυδωνία στις 19,5 μοίρες που έχει ακριβώς ίδιο σχήμα με εδώ της γης στην 19,5 μοίρα και παραδόξως υπάρχει και όνομα Κυδωνία στην Κρήτη .

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ