milky-way-earth-location

Μετά το πέρας του διαγαλαξιακού πολέμου Ελ – Δρακονιανών κι ενώ στον πλανήτη γαία είχε αποκατασταθεί η ειρήνη του Διός  ήλθε ένας μικρός στόλος Δρακονιανών που ζήτησε άδεια αποβίβασης  μέρος του πληθυσμού του για λόγους επιβίωσης. Με δεδομένη την συνθήκη ειρήνης τους εδόθη αυτή η άδεια και η ήπειρος στην οποία απεβιβάσθηκαν ήταν η λεγόμενη Ατλαντίς.

Οι λοιπές δυνάμεις τους παρέμειναν (προσωρινώς) σε ασύγχρονη τροχιά γύρω από την γαία με τα δυο κύρια αστρόπλοια τους την Σελήνη και την Λίλιθ. Ο πολεμικός στόλος των Ελ αναχώρησε αφήνοντας μόνον τοπικούς  παρατηρητές.

Ατλαντιδα (2)Ο  πολιτισμός της Ατλαντίδος ανεπτύχθη φυσιολογικώς  ακολουθώντας τις αρχές του πλανήτη και μέχρι του σημείου που η διαφθορά των Ατλάντιων ιερατειών οδήγησε στον Ελληνο-Ατλαντικό πόλεμο που αναφέρει ο Πλάτων. στο σημείο αυτό, ο πληθυσμός της Ατλαντίδος αποτελείτο από Έλληνες, δρακονιανούς κι ένα μείγμα-υβρίδιο προϊόν της ενώσεως Ελλήνων και Δρακονιανών.

Κατά την διάρκεια του πολέμου και με την χρήση υπερόπλων κι ενώ είχε κατανικηθεί ο στρατός των ατλάντων στην κύρια μάχη, έχουμε την καταβύθιση αδιάνοιξη της μεγάλης εσωτερικής τότε θάλασσας νοτίως της σημερινής Λιβύης, την καταβύθιση της Αιγηίδος και την αλλαγή του ρου του Νείλου με αποτέλεσμα να εκβάλει πλέον βορείως κι όχι δυτικώς στην εσωτερική πρώην θάλασσα.

Από αυτές τις καταστροφές διεσώθησαν μεγάλα τμήματα ατλάντων (και των τριών γενών). Οι καθαροί Δρακονιανοί, ξεκίνησαν τότε μια πορεία ανατολικώς και κατέληξαν στην σημερινή Κίνα Μογγολία. Οι Έλληνες Ατλάντες αποβιβάστηκαν στα δυτικά της Ευρώπης και ένιαι εν πολλοίς οι σημερινοί βάσκοι. Τα υβρίδια ,ακολούθησαν  τους καθαρούς Δρακονιανούς, αλλά σταμάτησαν στην σημερινή Μ. Ανατολή, Σαουδική Αραβία και την Β. Ινδία.

Ταυτόχρονα με αυτά τα γεγονότα τα δυο διαστημόπλοια των δρακονιανών μπήκαν σε γεωσύγχρονη τροχιά κι επιτέθηκαν στις εναπομείναντες δυνάμεις των Ελ. Τις νίκησαν και κήρυξαν το ηλιακό σύστημα ως δρακονιανό έδαφος, δρακονιανή  κτήση.

GALACTICΟι  Ελ, απεφάσισαν την μη πολεμική εκ νέου αναμέτρηση, διότι οι Δρακονιανοί, κρατούσαν τρόπω τινά ομήρους εκατομμύρια Ελλήνων κι απειλούσαν με την εξόντωση τους. Αυτό που έκαναν όμως, ήταν να αποκόψουν όλο το ηλιακό σύστημα από κάθε άλλη γαλαξιακή ή διαγαλαξιακή επικοινωνία. Ταυτόχρονα έβαλαν ως συνομιλητές απεσταλμένους άλλους Δρακονιανούς να προσπαθήσουν να πείσουν τους  εδω να σταματήσουν αυτό που κάνουν. Οι εδώ Δρακονιανοί, θεωρούν τους απεσταλμένους ομήρους των Ελ και αρνούνται να δεχτούν την νίκη των ελ, επί τω αδελφών τους. Το ηλιακό σύστημα είναι πλέον ουσιαστικά εγκιβωτισμένο με δυο μόνον οδούς διαφυγής από αυτό, οι οποίες φρουρούνται από τον στόλο των Ελ.

Ξεκινούν εκτεταμένες γενοκτονίες βιασμοί και αργές αλλά προσεκτικές προωθήσεις των Δρακονιανών (Κινεζομογγόλων, πλέον) εδώ στην γη με σκοπό την κατάληψη του πλανήτου. Την ίδια ώρα μέσω ψυχοτονικών εκπομπών από την σελήνη αρχίζουν να επιδρούν κυρίως στα ιερατεία των Ελλήνων. Αρχίζει να επηρεάζεται και αλλάζει η δομή, η συνοχή και η σκέψη ιερέων, αρχηγών των Ελ. Έχουμε έτσι μεγάλες εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ του Ελ πληθυσμού. (Τρωικός πόλεμος).

Δημιουργούνται νέες μονοθεϊστικές θρησκείες και χτίζονται μυστικές τάξεις κι αδελφότητες απολύτως ελεγχόμενες από τους Δρακονιανούς της σελήνης. Όχημα γι αυτό αποτελεί μια υβριδική φυλή (οι Εβραίοι) η οποία ελέγχεται απολύτως μέσω των ψυχοτρονικών εκπομπών της σελήνης.

σεληνηΓύρω στο 2000 π.Χ. τοποθετείται στην σελήνη ένας συλλέκτης …ψυχών με σκοπό την συλλογή όλων των Ελ την στιγμή του βιολογικού θανάτου τους , την απέκδυση της ψυχής και τον επαναπρογραμματισμό της με εκ νέου τοποθέτηση σε κατάλληλα σώματα. Βλέπεις οι ηλιακές ψυχές των Ελ, δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε υβριδικά, ή Δρακονιανά σώματα. Επιπλέον με την συνεχιζόμενη πολιτική των διαδοχικών σινομογγολικών επεκτάσεων και τις αναγκαστικές επιγαμίες τεκνοποιήσεις μέσω βιασμών , λιγοστεύουν όλο και περισσότερο τα κατάλληλα δοχεία-σώματα για να δεχθούν ψυχές  Ελ, με αποτέλεσμα να αποψιλώνονται έτσι ακόμη περισσότερο οι τάξεις των ελ και στο εδώ ενσαρκωμένο επίπεδο.

Οι Ελ αποφασίζουν να αποστείλουν νέες δυνάμεις οι οποίες θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα επέμβουν για την αποκατάσταση της γαλαξιακής ειρήνης. Οι αναφορές και οι εκτιμήσεις είναι πολύ δυσάρεστες για μας τους εναπομείναντες Έλληνες. Αποστέλλουν τελεσίγραφο παράδοσης του ηλιακού συστήματος και του πλανήτη.

Εάν δεν αλλάξει κάτι στον πλανήτη βαίνουμε προς καταστροφή, απολύμανση. Όλοι , και οι Ελ, και οι δρακονιανοί και τα υβρίδια.

Υ.γ-1: Το εσωτερικό της γαίας είναι κοίλο και κατοικείται. Κατοικείται από Κρόνιες δυνάμεις φυλακισμένες εκεί πολύ πριν την έλευση των Δρακονιανών.

Κατοικείται από Δρακονιανούς που εστάλθησαν εκεί ως διαμεσολαβητές με τους Κρόνιους και για αναζήτηση συμμαχιών με αυτούς (τις πέτυχαν) και κατοικείται.

Από καθαρούς (διαστημικούς) Ελ, που δεν πρόλαβαν να φύγουν, μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι Δρακονιανοί (κατά την φάση 4). Έχουν βάσεις κι όχι εκτεταμένες αποικίες όπως οι άλλοι. Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την τωρινή τους κατάσταση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία εδώ και πολλά χρόνια. Θεωρούμε δλδ, ότι έχουν εξοντωθεί ή για λόγους που δεν γνωρίζουμε αρνούνται να επικοινωνήσουν.

Υ.γ-2: Θεωρούμε ότι ο αρχηγός των Δρακονιανών (Σιν, Τζουντ σε ταινίες αναφέρεται κι ως Τζεντάι) έχει αποβιώσει προ πολλού, αλλά διατηρείται σε μια τεχνητή ας πούμε ύπαρξη, στην τέταρτη αιθερική διάσταση μέσω της οποίας μπορεί να επιδρά και να ελέγχει μια κλειστή ομάδα πιστών, κληρονομικά διαδεχόμενων υπηκόων του, όπως και να καταλαμβάνει προσωρινά κατάλληλα δοχεία, σώματα. Οι μασόνοι κι άλλες μυστικές εταιρείες προωθούν αυτά τα κατάλληλα δοχεία- σώματα σε θέσεις εξουσίας έτσι ώστε να μπορούν πάντα να καταλαμβάνονται από αυτόν ή τους στρατηγούς του. Και μόνον η συνεχιζόμενη ύπαρξη του, είναι μια ύβρις ενάντια στην φύση. Τρέφεται με προσευχές τις οποίες συλλέγουν τα σύγχρονα ιερατεία , τα οποία κι εκπαιδεύουν τους πιστούς τους μέσω του λεγομένου διαλογισμού και του εσωτερισμού να αδειάζουν τον εαυτό τους ώστε να μπορεί να καταλειφθεί πιο εύκολα.

Υ.γ-3: Είναι  περιττό να αναφέρω ότι όλα τα σύγχρονα πολιτειακά συστήματα , οικονομικά πλέγματα και κοινωνικά περιβάλλοντα έχουν δομηθεί βάσει του Δρακονιανού τρόπου λογικής και σκέψης. Το κράτος που προορίζεται να διαχειριστεί τον πλανήτη είναι η Κίνα κι όχι οι Εβραίοι. Οι Εβραίοι ως υβρίδιο, χρησιμοποιούνται αλλά θα τους ξεφορτωθούν κι αυτούς.

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr