ελεγχος του νου.Μεγάλη αναστάτωση είχε προκαλέσει πριν από 1 χρόνο περίπου στην επιστημονική κοινότητα η ανακοίνωση Ευρωπαίων φυσικών ότι εντόπισαν υποατομικά σωματίδια (νετρίνο) που ταξιδεύουν ταχύτερα και από το φως. Αυτό καταρρίπτει όχι μόνο τη θεωρία του Άλμπερτ Αϊνστάιν, αλλά και όλο το οικοδόμημα της σύγχρονης Φυσικής. Αλλάζει επίσης ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο, και ανοίγει ο δρόμος για ταξίδια στον χρόνο, ακόμα και στο παρελθόν. Η θεωρία της ειδικής σχετικότητας από το 1905 – ο ακρογωνιαίος λίθος της Φυσικής – απαγορεύει οτιδήποτε να κινηθεί πιο γρήγορα από την ταχύτητα των 299.792.458 μέτρων ανά δευτερόλεπτο του φωτός.

Μέχρι τώρα καμία έρευνα δεν είχε βρει το παραμικρό μεγάλο σώμα ή μικροσκοπικό σωματίδιο να κινείται πιο γρήγορα από το φως.Όμως, Ιταλοί φυσικοί του πειράματος «Opera», που πραγματοποιήθηκε 1.400 μέτρα κάτω από το έδαφος, στο υπόγειο Εθνικό Εργαστήριο Γκραν Σάσο, σε συνεργασία με το Cern στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, από όπου στέλνονταν στην Ιταλία ακτίνες νετρίνο, βρήκαν ότι τα συγκεκριμένα σωματίδια ταξίδευαν ταχύτερα και από το φως.

«Είμαστε σοκαρισμένοι», δήλωσε τότε ο Αντόνιο Ερεντιτάτο, φυσικός του πανεπιστημίου της Βέρνης, επικεφαλής και εκπρόσωπος του «Opera». «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο φυσικός Τζον Έλις, εκπρόσωπος του Cern.

brainsΟι φυσικοί του «Opera» ανέφεραν ότι έχουν καταγράψει ίδια αποτελέσματα σε περίπου 16.000 μετρήσεις κατά την τελευταία διετία, συνεπώς δηλώνουν σίγουροι ότι δεν έχουν πέσει θύμα κάποιας πλάνης ή λάθους. Οι συνέπειες από την ανακάλυψη αυτή, για τη φυσική και την επιστήμη γενικότερα θα είναι κολοσσιαίες. Όταν έγιναν αυτές οι ανακοινώσεις σε λίγο διαψεύστηκαν και οι ομάδα του «Opera»παραιτήθηκε .Γιατί; Γιατί συνέχισαν τώρα την εφεύρεση αυτή να την μελετούν δικοί τους άνθρωποι .Θα πείτε πάλι γιατί; Το βασικό είναι ότι δισεκατομμύρια νετρίνο περνάνε κάθε δευτερόλεπτο μπροστά από τα μάτια μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Περνάνε μέσα από τοίχους και πλανήτες δεν μπορεί να τα εμποδίσει τίποτα .Θα πείτε πάλι και τι έγινε; Το κυριότερο λέω .Μπορεί να επιδράσει την επίφυση μας .Διαπερνά τα πάντα .Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να μας ελέγχουν το μυαλό μας ,την σκέψεις μας .Ίσως γι αυτό αν και βλέπουμε τόσα χαράτσια που μας επιβάλουν οι τελευταίες κυβερνήσεις εμείς είμαστε αραχτοί στον καναπέ με τον φραπέ . Είμαστε και ευχαριστημένοι 60 δις μας πήρε η κυβέρνηση και θα μας δώσει 600 εκατομμύρια και είμαστε όλο χαρά. Τώρα δεν γίνονται πόλεμοι με τα πυροβόλα όπλα .Δεν έχω την φώτο να σας δείξω πως χιλιάδες Ιρακινοί στρατιώτες παραδόθηκαν κατά την εισβολή των Αμερικανών έχοντας τρόμο στα μάτια τους .Δεν ήξεραν που βρίσκονταν .Με δυο λόγια τους εξέλεξαν τον εγκέφαλο και τους τρομοκράτησαν .Δεν χρειάζονται τώρα παλικαριές και προπαγάνδες .Με τα κουμπιά όλα τακτοποιούνται.Αν ακούτε φωνές όταν έχει ησυχία μέσα στο μυαλό σας ,ή πονοκεφάλους, ζαλάδες κλπ. υπάρχει περίπτωση να είναι από τις ακτινοβολίες που μας βομβαρδίζουν .

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

———————-